![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bu yılın transferi değil güzel bir transfer ama daha iyi transferler bekliyoruz hadi gösterin kendinizi
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
biz gene hersene oldugu gibi yanlis dusunuyoruz. ransferler yapiliyor ama ertugrul bu ise karismiyor. eger bu yeni sezonda kotu baslarsak faturayi ertugrula kesecekler, ki bu yanlis olur cunku oyunculari ertugrul almadi aldirtmadi sadece yonetim transfer yapmak icin oyuncu aliyor hersene ayni olay yasaniyor. gecen sene gelenlere bakin simdik hepsini gondermeye calisiyorlar. bu sene gelenleri de seneye gondeririz. transfer yaparak sampionluk gelmez bence sampion olmak icin besiktas ruhundan anlayan butun oyuncular, teknik adamlar ve yonetim, bir olup inanmaktir,birlikte calismaktir. neyse ben de hersene oldugu gibi transfer doneminde bunlari yazmaya devam edecegim. slm lar kerem
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |