![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | |||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bende çıldırdım o ikisine burak bi topu ezmesin, kaybetmesin dişimi kırıcam.zaten artık babamla i. akın a dağınık savruk falan demeye başladık
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burak oyundan çıkana kadar çıldırtdı beni her topu eziyor birde kaybettiği topu kazanmak için mücadele bile etmiyor. İbrahim Akın da çok pas hatası yaptı. Ben son zamanlarda Gökhan Zanı da beğenmiyorum talibi varsa satsınlar bence Diatta ve İbrahim Kaş yeter bence G.Zan o boyuna rağmen Kasımpaşa nın Danimarkalısına hep kapa topu verdi bir işe yaramıyor .Maçdaki yıldızlarım Tello, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, İbrahim Toraman (Şu takıma Torman gibi hırslı mücadeleci adamlar lazım) , Cisse de fena değildi ama biraz daha agresif oynaması lazım Konu nidya_1903 tarafından (19-08-2007 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | izlerken yara döktü vucudum ya deli oldum kaç gol kacrdık ama neseki aldık maçı sonuc a bakalım bis ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
katılıyorum arkadaşa iğrençtiler zaten burak için bişey demiyorum iğrenç herif gidemedi be
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | besıktası uzun zamandır bole izlemedim 2003 yılından beri takımın asırı kazanma duygusuna dıyecek bişey yok kac sozundur lige ıyı baslayamıyoduk artık daha rahat maclara cıkacagımız kesin takım hergecen gun ustune bıseyler koyuyo sampiyonlar ligene kalırsaak kımse ellesmesın keyfımızze hepsini alkışlıyorum cocukların
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Maçı ve özetleri izleyemedim takım nasıl oynadı bilemiyorum ama zorda olsa ilk haftaları kayıpsız atlatmamız çok iyi. İnşallah iyi bir seri yakalarız.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul hoca bazı oyuncuları dinlendirmek istiyor bu normal ama bir takımın kalecisiyle çok fazla oynamamak gerekiyor orta saha ve forvet oyuncularını değiştirebilirsiniz ama kaleci ve defansla çok fazla oynamak hata olur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |