![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bende izledim programı s.engin bu bizim kulübün gizli futbol izleme komitesidir ve beşiktaşa cok ii oyuncular bulur bunlardan biri ribery di onu alamadık ve şuan fransa milli takımında dünya kupasında şimdide delgado yu diyor ben idda ediyorum gelirse türkiyeyi ayağa kaldıracak kapasitede bi oyuncu delgado...sağa gelince govou cok faydalı ama biras sorunlu bi oyuncu o.sahanın ortasına mavuba cok ii bi secim olur ama sol kanat cok boş kalıcak yine seneye orayıda i.akını düşünüyor mösyö tigana benden bu kadar inşallah en iiyisini alıcak beşiktaşım ve seneye şampiyon olucak...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | SUPRİZ YOKSA FATİH TEKKEMI ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Sİnan Baba Bu EĞer SÖlÜyosa Bİ İbldİĞİ Vardir Elbet Yanİ Rİbery De GÖrdÜk Hepİmİz Ne Kadar DoĞru SÖyledİĞİnİ İnŞallah Bundan Sonra Akillaniriz
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar DÜn akşam bende izledim evet sinan engin doğru söylüyor ve büyük bir ihtimalle tigana fransadan 2 tane çok kaliteli futbolcu getirecek ancak şu ana kadar görüşülen isimler şöyle diyebilirim.Sidney Govou-Rİo Mavuba-Pascal Feinduono bir kaç tane daha var ancak listenin başında olan isimler bunlar ancak mavuba'yı ne yapıp edin alın diye talimat verdiği söyleniyor | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |