![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Kime el atsalar kurudu Takvim 15 Haziran 2007 ![]() Kartal yabancı transferinde sınıfta kaldı. Siyah-Beyazlı yönetim listesinde yer alan futbolculardan hiçbirini renklerine katamadı. Bir haftadan beri İngiltere ve İspanya'da mekik dokuyan Başkan Yıldırım Demirören ile yöneticilerden Celal Kolot ve Mario Berk'in yaptığı görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Bu gelişmeler camiada büyük huzursuzluk yarattı. NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR Transferde ekonomik davranmak isteyen Beşiktaş, listedeki isimlerin 3 milyon eurodan kapı açması nedeniyle şaşkına döndü. Siyah- Beyazlı yöneticilerin teklif ettiği rakamların hiçbir oyuncuyu tatmin etmediği ve transferin tıkandığı öğrenildi. Beklemeye geçen yönetimin şimdi ne yapacağı merak konusu oldu. Hurriyet | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Zaman geçtikçe yönetimdeki telaşın artacağını düşünüyorum. Çünkü bu sene başarıya mecburlar. Ama daha başlangıcı yanlış yaptılar. Transfer politikasını rakiplerin transferlerine göre yaparlarsa yine bir fiyaskonun yaşanacağını düşünüyorum.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Daha transfer dönemi yeni başladı sonuçta.Daha çok var.Ben ümitliyim açıkçası yıldız birisinin geleceğinden.1 haftadır ingilteredeler belki ama sonuçta makelele ve helguera görüştükleri isimler.Millet 2 yılda ulaşıyo amacına. ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu ruh hastası basına nooluo ki..huzursuzluk yaratmış,sınıfta kalmış,vs vs.. içsel sorundur bu..bunu dedikodu yapar gibi haber yapmanın alemi nedir..doğru düzgün haber yapamazlar,ortalığı karıştıran kolpa haberler yaparlar.. asıl Türk basını sınıfta kalmıştır,hem de çoktan. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | En buyuk hatalari dusunulen isimleri ya bilerek yada bilmeden basina sizdirilmasi transferde olmayinca bu defa zor durumda kaliyorlar ustune birde birbirlerini yalanlarcasina konusyorlar az konusup cok is yapsinlar bak son kazim olayi iyi oyuncu kotu oyuncu tartisilir ama simdi cikip biz biraktik demesinler eger sayet vazgectilerse cikip rakip takim alamadan acilama yapisinlar | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tello gibi sözüm ona çok büyük yıldız olmayan, bzim ona değil onun bize ihtiyacı olan adamlar alınmalı, ertuğrul sağlam'a güveniyorum umarım yönetimin fenere nispet için yapmak üzere olduğu transferleri engeller, artık akıllanmışızdır diye düşünüyordum da transfer dönemi gelip çattığında hiçbir şeyin değişmediğini görüyorum, ARTIK BIRAKALIM ŞU TRANSFER ÇILGINLIĞINI... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |