![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hoşgelmiş inşallah hayırlı olur | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Runje, "Beşiktaş'a büyük başarılar yaşamak için geldim" Beşiktaş'ın yeni kalecisi Vedran Runje İstanbul Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı; ![]() "Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Beşiktaş bana teklif yaptıktan sonra Mrmiç ve Rapajç'le konuştum. İki arkadaşım da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Rapajç, Beşiktaş'ın büyük hedefleri olduğunu söyledi ve bu teklifi hemen kabul etmem gerektiğini vurguladı. Ben de Beşiktaş'ın büyük hedeflere ulaşması için elimden geleni yapacağım. Beşiktaşlı taraftarların çok ateşli olduğunu biliyorum. Bir an önce onların huzuruna çıkmak istiyorum."
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ'ın yeni kalecisi Vedran Runje, dün eşi ile birlikte İstanbul'a geldi. Hırvat file bekçisi, bu sabah saat 10.00'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra 14.30'da sözleşme imzalayacak. Penaltı katili olarak tanınan ve Belçika'da yılın kalecisi seçilen Runje, Beşiktaş'tan primler hariç yılda 900 bin euro alacak. Siyah-Beyazlı kulüp bonservis bedeli olarak da Standard Liege'e 1 milyon euro ödedi. ALINTI
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Runje 3 yıllık imzayı atıyor! Beşiktaş'ın dün İstanbul'a getirdiği Hırvatistanlı kaleci Vederan Runje, bugün sağlık kontrolünden geçti. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık taramasından geçirilen tecrübeli kaleci, daha sonra; incelemelerde bulunmak ve çalışacağı ortamı görmek için tesislere gitti. Runje, daha önce varılan anlaşma gereği Siyah-Beyazlılarla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeyi öğleden sonra imzalayacak. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rapaiç'in arkadaşı olduğunu ve Türkiye ile Beşiktaş hakkındaki bilgileri ondan aldığını tekrarlayan Runje, İstanbul’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken, başarılı olacağına da inandığını belirtti. Runje, Nevzat Demir Tesisleri'nde 2+1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 23.05.2006 ![]() Kaynak : DHA
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |