![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaziklar olsun bu yonetime, yetmedi mi fenerde oyuncu almak yetmedimi ben artik gs ve fb artik futbolcularini istemiyorum yetti, son 3 sene neden basarili olamiyoruz boyle futbolcular yuzunden bunlar futbola doymus, ben ilk haberi ogrendim'de buyuk bir sok gecirdim inanamadim, baskan fenerle ugrasmayi birak artik, adamlar roberto carlos'u aldi bizdemi illa bir yildiz alacagiz birak bu isleri artik ama buyuk bi laf ettiniz soz verdiniz bizde bir yildiz alacagiz diye bize genc oyuncu lazim fulbola ac ve basariya ac oyuncu lazim, hollanda'da dusenleden turnuvaya bak ne kadar genc var, olan yine hocaya olur yonetime birsey olmaz, istifa yonetim eger sizde biraz besiktaslik durusu varsa istifa edin , baskan bu laf senindir BESIKTAS durusu, en son inonu macinda fener macinda mac bittimide mehmet yozgatli el kol hareketi etmisit besiktas taraftina | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | alla alla ne zaman el kol hareketi yaptı nie hiç gazetelerde veya forumda yer almadı bu ilk kez duyuyorum ben... | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mehmet Yozgatlı türkiyede sağ kanat için Mehmet TOPUZ'dan sonraki en iyi alternatif. Rüştü ise kaletesi ve tecrübesi belli. yararı olur zararı olmaz. Hakanın öğreneceği şeyler olur. Runjeden kurtardı. yabancı sıkıntısından kurtardı. şimdi ön libero defans ve forvet mevkiine kaleteli yabancılar alınabilir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | runje yi satmak bence en büyük hataydı hatta we hatta üstüne rüştüyü getirmek daha da kötü...hakan arıkana da pek güwenmiorum runje 2 sinede bin basardı...ligin 2. yarısında kaç maçımız kurtardı ligin en az gol yememizdeki büyük pay sahibiydi...ama yozgatlıya sözüm yok ona eyw...sağ kanat süper oldu ama benim hala gönlüm yattara idi... | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Rüştüyü bilmem ama yozgatlıya kimseden laf ettirmem.Daha öncede yazdım fb deki en tehlikeli adamlar tuncay we yozgatlı die.İkiside gitti.Üstelik biri bize.Nobrenn gol atması içn kanatlar çok önemli solda tello sağda yozgatlı ilerleriz... | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rüştü, Beşiktaş'a transferini Kartalhaber.com'a anlattı Beşiktaş'ın flaş transferi Rüştü Rençber, Kartalhaber.com editörü İsmail Burak Topal'a çarpıcı açıkmalarda bulundu Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Rüştü beşiktaş gibi büyük camiada forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Fenerbahçe'de tam 13 yıl forma giydeğini belirten tecrübeli file bekçisi, "Barcelona'ya gittiğim kısa dönem saymazsanız tamı tamına 13 sezon Fenerbahçe forması giydim. Acısıyla tatlısıyla bir futbolcu için çok uzun bir süre görev aldığım camiadan ayrılıp başka büyük bir camiaya transfer oldum. Kısmet bugüneymiş... 1994 yılında Antalyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olacaktım. Ancak o dönem ciddi bir sakatlık geçirdim ve bu yüzden Beşiktaşlı yöneticiler beni transfer etmekten vazgeçmişti. Kısmet bugüneymiş. Demirören'in kişiliği beni etkiledi Beşiktaş başkanı sayın Yıldırım Demirören bundan bir süre önce transfer teklifi yaptığında ilk yanıtım "Hayır" olmuştu. Ancak sayın demirören'i yakından tanıyınca kendisinden bir hayli etkilendim. Takımı için canını bile verebilecek centilmen bir insan. Doğurusu onun bana yaklaşımı bu transferin gerçekleşmesinde en büyük etken. Beşiktaş'taki arkadaşlığa gıpta ile bakıyorduk Beşiktaş'ta alışma sürecim olmayacak. Başta İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan olmak üzere iyi dostluklarım var. Tümer Fenerbahçe'deki arkadaşlığı övmüştü ama futbolcular olarak Milli takım kamplarında Beşiktaş'taki arkadaşlığa gıpta ile bakıyorduk. Bunun yanısıra Milli Takım'da birlikte forma giydiğim Hakan'la kaleyi koruyacağız. Benim yaşım 33... Daha en azından 5 yıl daha futbol oynamak istiyorum. Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzaladım. Beşiktaş taraftarı bana ben onlara saygı duyuyorum Umarım Beşiktaş formasıyla büyük başarılara imza atarım. İnönü Stadı'nda bir çok maça çıktım. Beşiktaş taraftarının ne kadar ateşli bir taraftar olduğunu anlatmama gerek yok sanırım. Ben bugüne kadar rakip takım forması altında mücadele etsemde hiç bir olumsuz tepki almadım. Beşiktaş'a gelmemde bu noktayı da dikkate aldım" dedi. kaynak kartalhaber.com | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |