![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çoğu zaman yalan haberlere kızmışımdır hatta buraya bağlandığımdada yazmışımdır.ama bu haber yalan değil.takip edenlere helal olsun. böyle bir konu doğrudur tabi gerçekleşirmi önümüzdeki günlerde göreceğiz.fakat basında adı geçen birsürü yalan haberlerden birisi değil açıkcası. bi hafta önce yönetime kızanlara bekleyin görücez diyordum hala diyorum.
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Umarım gelir ama sadece hazmedemediim İNÖNÜdeki golden sonra SUS işareti bana doğru koşmasıydı.
__________________ δ₤ΓT@Ç #8 Biz her nekadar sosyetenin cilalı basamaklarında yürümesekte, Her karakolda ismimiz,her limanda izimiz,her kızın cebinde resmimiz vardır. Çünkü bizler GEMiCiYiZ... Biz Gemiciler Biraz Çapkın Oluruz...... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tamam kaliteli bi oyuncu ama bize gelmez gelmemeli ... umarım avrupada başarılı olur
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |