![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işe bak aramızda ne yanar döner insanlar varmış. Fenerde oynarken; dalga geçtiğimiz ,trübünlerden küfrettiğimiz insanları şimdi bağrınıza basmayı içinize sindirebiliyorsunuz. Halk arasındaki "Tükürdüğünü yalama " deyimini bu başkan ve yönetim bazı taraftarlara yaptırıyor ya helal olsun ona. Fenerden alıpta beşiktaşa faydası olan bir topcu oldumu, kim bir isim verebilir. | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yıldırım demirörene tüpçü diyenlere şaşırıyorum. tüp satmak kötü birşeymi. bende yıldırım demiröreni sevmem ama böyle yakıştırmaları doğru bulmuyorum. tüp satmak silah satmaktan(aziz yıldırım) iyidir. gerçi ikiside patlayıcı madde ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #83 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
hiç olmazsa rüştü tümer gibi bizim tribüne küfür etmedi gittiği takımdan o diye bahsetmedi insan gibi geldi ve bu sporsa bunlar normaldir rüştü gereksizde ama BU KULUBUN BAŞKANINA HAKARET ETME HAKKINIZ YOK İYİDE OLSA KÖTÜDE OLSA O BİR BAŞKAN ve bu forumun kuralları var bunu ihlal etmenize izin verilmez eleştiriler normaldir ama dozajını kaçırmayın
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #85 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaş diyorki ben diyor yaladığımı tükürmem ya da tersi herneyse.... ben yozgatlıya sövmedim hiç zira beğendim hep
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Yozgatli ise yarar ama rustunun niye alindigini bir anlatsin Ertugrulmu istedi yoksa yonetim kafasina goremi aldi Hakan gibi genc bir kaleci aldini adama sans verin rustu eski rustu degil adam barcada 3 kaleci durumuna dustu geldi fenere fb de bile 3 kaleci durumuna dustu milli takimda gorduk ama alinmis bir defa simdi Bizm takimin oyuncusu olduguna gore destek olmak lazim nede olsa sirtinda 100 yili devirmis bir takimin formasi var oda formanin kiymetini bilsin | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | Hakan arıkan almıştık ne gerek vardı ezik rüştü ye her sene her sene ezik alıyoruz yeter ya... ne biçim yönetim bu eziklerden oyuncu ala ala bir hal olduk... eziklerden alacağımıza gidin avrupa ya çok üst seviyede olmasada başka oyuncular alın.. Rüştü zaten 6-7 aydır yok oynamıyor milli maçtada nasıl goller yediğini ne durumda olduğunu gördük... başka birisi kalmadı mı şu Türkiye de Rüştü... 34-35 yaşında kaleci artık biraz da gençlere şan vermek lazım... Hakan oynasın ... Zaten mehmet yozgatlıda çok gıcık... ezikken nefret ettiğim oyuncuyumu alkışlatacaklar bana ... ASLA rüştü ve mehmet yozgatlı oynamamalı... gerçek beşiktaşlı oyuncular dururken altyapıdan oyuncu çıkartmak lazım
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #88 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şu fenerden futbolcu almayalım tartışmasına bir son verelim artık, nedir bu ya, kanatlara adam lazım diyorsunuz, özellikle sağ kanada, türkiye'de alınabilecek en iyi adamı bonservissiz alıyoruz, sırf fenerden aldık diye laf ediyoruz, runje'ye sezon başından beri etmediğimiz hakaret kalmadı, runje'yi çok beğenmeme rağmen daha önemli mevkilere ihtiyacımız olduğu için yapılacak yerli kaleci transferleriyle bu kontenjan açılabilirdi ve bu da hakan ve rüştü gibi çok iyi kalecilerle yapıldı, yine fenerden alındı diye yine laf, anlayamıyorum ki nedir bu fener takıntınız, yönetimin fenerin hayranı olduğunu söylüyorrsunuz, asıl biz fenerin "hayranıymışız" ki bu kadar büyütüyoruz bu olayları... kim ne derse desin, rüştü runje'nin gitmek üzere olduğu bir anda türkiye içinden yapılan ve kontenjanımızı boşaltan bir transfer olarak yararlı(ayrıca sonuçta rüştü'den bahsediyoruz, performansı mükemmel de olabilir), m.yozgatlı ise bana göre bizim ilacımız... | ||
![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
aynen katılıyorum. | |||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | runje iyide ısındıydi nerden çıktı bu ezik rüştü allah allah biz bunlara ezik dedikçe alay ettikçi allahın takdiri herhalde bunların eskilerini bize veriyorlar haydi hayırlısı
__________________ ''Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm.” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |