|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-05-2006, 16:06 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Burhan, "Beşiktaş'tan teklif aldım" Diyarbakırspor'un genç futbolcusu Burhan aralarında Beşiktaş7ın da bulunduğu kulüplerden teklif aldığını söyledi. Diyarbakırsporlu Burhan Eşer, Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi aldığını söyledi. İskoçya ile 19 Mayıs'ta deplasmanda yapılacak özel maç için Ümit Milli Futbol Takımı kadrosuna alınan Eşer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine menajeri aracılığıyla Beşiktaş, Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi geldiğini belirtti. Yapılan teklifleri düşündüğünü kaydeden Eşer, şöyle dedi: ''Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği'nden transfer teklifi aldım. Bu konuda kulübümle görüşmeler sürüyor. Diyarbakırspor ile 2010 yılına kadar sözleşmem var. Beni bugünlere Diyarbakırspor getirdi. Benim gönlüm her zaman Diyarbakırspor'dan yanadır. Kulübümün çıkarları doğrultusunda transferleri değerlendireceğim. Eğer transferim gerçekleşirse, kulüpten, elde edeceği gelirle Diyarbakırspor'a alt yapıya yönelik kalıcı bir tesis yapmalarını isteyeceğim.'' 20 yaşındaki Eşer, orta sahada görev yapıyor.
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | ||
|
16-05-2006, 16:26 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | alalalallalalalala.ya bu kadar asparagas haber olurmu ya.kartal haber de çıkıyor bunlar.ne olacağı belli olmayan gençler.takımı gençleştirelimde bukdarda abartmamak lazım.hala diyorum klebersonun yanına al 5 tane cok sağlam yabancı 1 defans 1 tane santrof bitane hucuma yönelik ortasaha 2 tanede adam gibi kanat oyuncusu.kaleye paftaki yıldız kalecemizi alsınlar.geri kalanlarını paftan çıkar.zaten tecrübeli oyuncular var koray toraman zan,tümer akın.zaten avrupadan ne bekliyoz ki enfazal gruptan çıkarız.toplama takım kuracakalrına özkaynaklarımızı Beşiktaş ruhunu taşıyan paftan gençlerimiz alalım.zaten türkiyede işi yabnacılar götürüyor.bakın febeye alex apiha aurolle bunları çıkart bak ne olcak genç yıldızlar.gesede tomas song mondrogon iliç çıkar bak ne olcak | ||
16-05-2006, 18:59 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | Tabi ya BJK nin adını ver böyle fiyatın artar hem büyük topçu olursun. Bununki piyasa yapmak ortalığı kızıştırmak | ||
16-05-2006, 22:39 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 0 | ya bu burhan varya manyak topçudur.adamın sagından atar solundan geçer.uefada bizi o kurtarır.daha ne diyim size cisse nin diger eşi diyolar.benden bu kadar. NOT:SÖYLEDİKLERİMİN HEPSİ GERCEK DIŞIDIR..
__________________ FORUMDAKİ EZİKLERE .........DİKKAT... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |