![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar sık sık Cisse adı dolaşıyor ortalıklarda.Bu adam beklentilerinizi karşılamaz. Tekniğide o kadar iyi değil.Youla dan bir farkı yok. Yaramazın teki. Bu güne kadar da süreklilik arz eden başarısıda olmadı benim bildiğim kadarda .. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş… | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Burakın bir kaç maçını izlemiştim inşallah BEŞİKTAŞımız alır demiştim yönetimimiz iyi bir transfer yapmış eğer doğruysa kesin olarak ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | iyi de Antalya da oynar normal Fakat BJK yi kaldırabilecek mi ? bir de o var .. seneye şampiyonluğa oynayan bir takımda Gökhan - Burak tan mı oluşacak forvet . Tigana şu an bile gençleri oynatmıyor . seneye nasıl oynatacak ....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ya akıllanmıyolar...yeter artık...ezikleri bize konuşturuolar dandik dandik transferler yaparak...sen bu ülkenin en büyük takımısın...en eski kulubüsün...seni mi kurtarcak burak..o kim ya...adam gibi bi transfer yapmayı öğrenmediler...bilmiolar...anlamıolar...ben inanmıorum bu yönetim adam olmas... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beşiktaş Burak ile anlaştı Antalya'da bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Antalyaspor'un genç yeteneği Burak'ın transferini bitirdi. Tatil için Kıvanç Oktay ile birlikte Antalya'da bulunan Demirören, Antalyaspor Onursal Başkanı Menderes Türel ile masaya oturarak, Tigana'nın ısrarla istediği Burak Yılmaz'ı kadroya kattı. Genç futbolcu ile Haziran ayı içinde sözleşme imzalanacağı bildirildi. Bu arada Burak Yılmaz, Almanya'da hazırlık maçları oynayacak olan A Milli futbol takımının aday kadrosuna çağrıldı 16.05.2006 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |