![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Forumdaki bazı kişiler çıkıntı olmak adına yazıyorlar. ya allah aşkına siz neyi beğenir neden mutlu olursunuz. Yönetimi eleştirin, futbolcuyu eleştirin, yazıyı eleştirin, transferi eleştirin ve hep olumsuz eleştirin oldu mu? | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
, yok aslında ben de senin gibi sürekli yönetimi, teknik adamı veya futbolcuları eleştirenlerden hoşlanmam ama sergen konusu başka, takıma bir yarar getirmesi mümkün değil bu vakitten sonra, o yüzden alıntı yaptım, kötü birşey de söylemedim aslında ama neyse... | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Walla bizde 2 senedir eleştiriyoruz ki.Sürekli başarısızlık war.Başarı gelsinki eleştiriler bitsin.Başarısızlıkta gelmediğine göre yaptıımız eleştriler doorudur... | ||
| |
| | #4 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | alınan kupalar, lig ikinciliği başarısızlık mı? gönül ister ama her sene şampiyon olunacak diye kuralmı var? sergen dahil herkesin yaşı kadar tecrübesi vardır. yaşına veriyorum kardeşim. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |