![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #203 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #204 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
| |||
![]() |
![]() | #206 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar eleştirmekle biryere varırız, hemde öyle yerlere varırız ki keşke diyorum bu sene başında sözü geçen birileri çıkıpta demirören tayfasına kardeşim sen ne yapıyosun , böyle transfer politikasımı olur deseydi. dünyada hiçbir takım bir golcüyü karambolden iyi gol atar diye almaz ama maalesef biz saadece bu özelliği olan nobreye beşiktaş forması giydi diye sahip çıkalım. kusura bakmayın 3 maç saç baş yolup 10. maçtan sonrada bu nobre zaten uymazdı demek istemiyorum. Gerçekçi olmak en iyisidir. Bazılarının dediği gibi kafa toplarında çok etkili sözünede katılmıyorum. Nobre her özelliğide 1yıldız düzeyinda vasat bir golcüdür. eğer her an nobreyi yedeğe çekebileceğimiz kaliteli bir yabancı golcü daha almazsak bu sezon çok zorlanacağımızı da düşünüyorum. | ||
![]() |
![]() | #207 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #209 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
türkiyeye göre düşünürsen biz çoktan kaybettik.Çünkü geçen sezon başında almanyanın gol kralı bizdeydi. Ayrıca adam hem karambol ustasıydı hemde topları bekletmeden ağlarla buluştururdu ![]() Kusura bakma ama ben nobreden vazgeçince youla`ya düşmem bir kademe yukarıya bakarım. Şu yazdıklarımı da yönetiminde öyle bakmasını dilediğim için yazıyorum. Demek istediğim Beşiktaş`ım nobre ile yetinmemelidir. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |