![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Dogru olma ihtimali var başka gazetelerdede bu haberi gördüm hepsi aynı şeyi sallamış olamaz herhalde Kabze'yi eskiden beri begeniyorum inş gelir. | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kabze Kartal’da BEŞİKTAŞ yurt içinden bir bomba daha patlattı: Hasan Kabze. Fenerbahçe’den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’yı renklerine bağlayan siyah-beyazlılar dün de Galatasaray’ın golcü futbolcusu Hasan Kabze ile her konuda el sıkıştı. 2008 yılına kadar Galatasaray’lamukavelesi olan Hasan Kabze için Kartal’ın, Cim Bom’a 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Gizli tutulan transferin resmi açıklaması birkaç gün içinde yapılacak. bu haber fotosporda geçiyor ve kolpasporun verdiği ezik haberine bakın ciddiyetini anlayın: Ronaldinho: Ben de Fenerliyim Dünyanın en iyi futbolcusu olarak lanse edilen Ronaldinho: “Roberto Carlos ve Zico yüzünden ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım...” BARCELONA’NIN Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, Roberto Carlos’tan sonra Fenerbahçe’yi yakından takip edeceğini söyledi... Ülkesinde Globo’ya konuşan Brezilyalı yıldız, “Carlos’un Milan’ı değil de Fenerbahçe’yi tercih etmesi beni heyecanlandırdı... Zico’nun da Fenerbahçe’nin başında oluşu benim Türk kulübüne olan ilgimi daha da arttırıyor... Bundan sonra elimden geldiğince Fenerbahçe’nin maçlarını izlemeye gayret edeceğim... Ben de artık Fenerbahçe taraftarıyım. Umarım Avrupa’da da başarılı olurlar” diye konuştu. ben bu habere biyerimle gülerim... ![]()
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vereceğimiz 1 milyon euroyla..lincoln'un transferinin de % 25 bonservis bedelini karşılamış olurlar böylece lincoln'u de biz getirtmiş oluruz adamlara ne güzel..allahım ya kafayı sıyırcam birazdan..gerçi kaynak traş ama..yine de sinirleri bozuluyo insanın.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktas 1 milyon euro verecek buna ![]()
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kabze iyi oyuncu ama bonservis olarak 1 milyon vermez klup bu yil alisti bonservissiz oyuncu alamaya ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir kabze eksikti.adamlar yıldız transferi yapıyor.biz ne transferi yapıyoruz?
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |