|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-05-2006, 00:02 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Arkadaşlar gece yarısı forumda dolaşırken bir arkadaşımızın yazısını okudum Çarşıyı ve kapalıyı eleştiren bir yazı ve moralim alt üst oldu.Tıpkı basında Beşiktaşlı görünen ama kalemlerini hançer gibi Beşiktaşımızın kalbine saplayan kalemler gibi yazmış.Çok üzüldüm neymiş İnönüde kaybettiğimiz puanlarda kapalınında suçu varmış vs vs.Çarşıyı anlamadan ruhunu hissetmeden iki direk arasında maç izlemeden nasıl yorum yapılır nasıl çarşıya yönetimin adamları muamelesi yapılır anlayamıyorum.Çarşı Beşiktaş demektir o olmadan Beşiktaşta olmaz bunu ne zaman öğreneceksiniz.Herkesin fikrine saygım var ama Çarşıya karşı olanlara saygım yok ekran taraftarına hele hele hiç saygım yok İstanbul dışındaki arkadaşlarımı tenzih ederim bu arada.Çarşıyı eleştirmek için önce Beşiktaş için ne yaptınız onu bir sorun kendinize bakalım.ÇARŞI KLAVYE DELİKANLILARINADA KARŞI. | ||
|
17-05-2006, 00:04 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | abi bunu yazan kısı çarsı sırtından prim yapmaya calısmıs ama yanlıs kayaya toslamıs elbet cevaplarımız tokat gibi carpar suratına
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam | ||
19-05-2006, 10:30 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ne para ne araba nede manita... cok da umrumda bu dünyaa duysun herkes böyle aşkı bu alemde kral çarşı .... çarşı sız beşiktaş olmaz
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |