![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ben takımdan çok şey bekliyorum bu sene
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "juninho" istedigin sekilde de tartısırım
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Bu sene oynamayan adam seneye de pek birşey oynamaz. Ayrıca rico'nun satılması gerekiyor. Takımı eksik brakıyor, ekstra bir avantajının olduğunu da düşümüyorum. Delgado'nun fayda sağlaması için öncelikle sakatlanmaması gerek. Eğer geçen sezon olduğu gibi maçların yarısında oynamayacaksa takımda tutulmasının bir anlamı yok.
__________________ | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum sana ortasaha oyuncusu koşacak topa kafa sokacak ricardinhoda varmı böyle özellikler. delgado en azından gayretli şu anda yeterli seviyede olmasa da yaşı genç ilerde çok daha iyi olacak ve klas bir oyuncu delgado . bence ricardinho kesinlikle gönderilmeli zaten yabancı ön libero gelecek ortasahada bi sıkıntı yaşamayız boşalan kontenjanla da son vuruşları iyi olan seri bir forvet alırız. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |