![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | A.K.P bagıra bagıra sectirdi gülü yaa...İnanıorum ki şimdi başbakan cok mutludurr...Bakın daha başımıza gelecek olan cok şey warr...ANAYASAYI kendilerine gore deiştirecekler,turbanın girmediğiyer kalmayacak...Başlangıc olarak universitelerde serbesleştiriolar turbanı...Bundan sonra her yeni gune farklı bir uygulamayla merhaba diyecegizzz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | GÜL TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPIYOR DEMOKRASİMİZİN NE KADAR GELİŞTİĞİNİ DÜNYAYA GÖSTERDİK 28.08.2007 18:18 11. Cumhurbaşkanı Gül TBMM'ye hitaben teşekkür konuşması yapıyor. "Ülkemizin, demokrasimizin ne kadar olgunlaştığı bir kez daha gösterme fırsatı bulduğumuz dönemden geçiyoruz. Tüm dünyanın izlediği bir genel seçimden geçtik. Biraz önce de aynı şekilde cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleştirdik. Sizleri şükranlarımı sunuyorum. Bizler nice devlet kurmuş bir milletin çocuklarıyız… Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlenmesi daha da çalışmalıyız. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkarma ilkesi daima aklımızda olmalıdır. Bu yüce Meclis o fedakar kadronun hepimize hediyesidir.Son genel seçimde ve bu seçimde daha da güçlenmiştir. Kendim için büyük bir onur sayıyorum.Milletimizin siz değerli temsilcilerinin desteğine ihtiyaç duyacağım kesindir. Bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağım.Tarafsızlık ilkesine bağlı kalacağım." Gül'ün konuşması sık sık alkışlarla kesiliyor. "Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Devlet insanların mutluluğunu sağlamak için vardır. Bir tek vatandaşının dahi dil, din yada etnik veya ekonomik nedenlerle sıkıntı yaşadığı bir ülke demokratik sayılamaz. Kapım herkese açık olacak. Bu uğurda Allah beni mahcup etmesin. Aziz milletimizi ve sizleri en derin sevgi, saygı ve minnet duygularıyla selamlıyorum" Abdullah Gül saat 20:00'de kutlamaları kabul edecek.
__________________ Besiktas JK . Konu OnuR tarafından (28-08-2007 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | AZ ÖNCE ADINI YAZMAYACAĞIM BİR TANIDIĞIMDAN ALDIĞIM MAİLİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞ GİBİ. "DOSTLARIMA, ACI AMA GERÇEK. BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ. TAMAM. BEN DE AKSİNİ İDDİA ETMİYORUM ZATEN. ARTIK " GÜL " GİBİ BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR. " HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN " DEMEM GEREKİYOR GALİBA. AMA BEN DİYEMİYORUMYORUM. KENDİSİNİ ASLA, CUMHURBAŞKANIM OLARAK KABUL ETMİYORUM. KANUNMUŞ, TÜZÜKMÜŞ, ANAYASAYMIŞ FARKETMEZ. O ZAT-I MUHTEREM BENİM CUMHURBAŞKANIM DEĞİL VE OLAMAZ DA. ANCAK, CUMHURUN BAŞI OLUR. HANİ; MOLLA, TARİKAT LİDERİ, ŞEYH VS. GİBİ... SİZİ BİLMEM AMA BEN BU GÜNÜ ( 28 AĞUSTOS ), CUMHURİYETİMİZİN BİR KARA LEKESİ OLARAK DEĞERLENDİRECEĞİM. KARA LEKELERİN YANINA BİR KARA LEKE DAHA. BUNDAN BÖYLE HER 26 AĞUSTOS' TA TAARRUZA GEÇECEĞİM, 28 AĞUSTOS' TA KAHROLACAM. 30 AĞUSTOS' TA İÇİMİ BURUK BİR SEVİNÇ KAPLAYACAK. İÇİNİZİ KARARTTIM GALİBA. KALIN SAĞLICAKLA. Yarbay Y.İ." | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Dertleri Sadece BU... Çünkü Karşı Çıkanların Zırvaları ne YÜCE KANUNLARA,NE TÜZÜKLERE,NE DE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN YÜCE ANAYASINA dayandırılcak bir durumu yok... neyse şimdi tartışmayalım ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kimse Sezerin yaptılarına iyi demedi kii...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/35225-gul-11inci-cumhurbaskani-secildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 3 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 01-03-2008 22:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |