![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | gül orda uzun süre klamaycak görürsünüz arkadşalar tepesine çökecekler %100 bu vatan dolandırıclara kalmaz istedikleri gibi at koşturamazlar bu ülkede bu vatanı kanla canla aldık biz böylelerine bırakmazlar merak etmeyin
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() kim dolandırıcı kim değil bi geçmişe bak istersen tamam mı ![]() bak deniz baykal'a bak diğerlerine !!! sen diyorsun ki biz bu ülkeyi canımızla kanımızla aldık soruyorum sana %47 oy alan bi parti var ve bu partiye oy veren insanlar bu insanlardan daha mı iyi biliyorsun Akp şu anda en kral partidir... isteyene de gider istemeyene de ok kıskananalar ÇATLASIN !!! ![]() | |||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ben göstermiyorum zorlamı abdulah gül akp cumhurbaşkanı benim cumhurbaşkanım değil bu benim düşüncem zorla kabul etcek değilim askerde elini cekmez
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Aynen katılıorrumm sana ....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu üLkede yaşıyorsan Bu üLkenin ekmegini yiyorsan Vatandaşının düşüncesine saygı duyacaksın.. Hea duymam diyorsan da bi baykaL bi Ecevit bi YıLmaz bi çiLLer gibi ortada kaLırsın.. iLahi adaLet işte gösterdi kendini..
__________________ öLüm adın kaLLeş oLsun Toprağın boL oLsun Başkan ! | |||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | madem laik ve demokrasiden yanayız ben demokrasi hakkım olarak bu dolandırıcıyı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum zorlada kimse gösteremez baykaldanda nefret ediyorum yılmazdanda çillerdende onları sevdiğimizde kimse söyleyemezdi baykal şimdi konusuyor onun eline 350 milelt vekili seçilse ilk başta kendi aday olacaktı onuda sevmiyorum ama bunuda sevmiyorum zorlada sevmek zorunda değilim bu vatandadan gitmiyorum ilahlşi adaletin %47 si gösterdi &53 ü göstermedi ve doğudaki oylarda karmaşa olduguda belli neyse adnan menderes ben bu orduyu subaylarla yönetirim dedi sonunu hazırladı elbet buda hata yapacak ve tepesine çökecekler bekleyelim görelim
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ne ocakLar söndü Şimdi Tayyip'e destek oLmayan biri geLse it gibi daLaşsaLar daha mı iyi oLurdu. En iyisi oLdu boşverin
__________________ öLüm adın kaLLeş oLsun Toprağın boL oLsun Başkan ! | |||
| |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Senin Değilse Türkiyenin Yarısının CumhurBaşkanı Abdullah Gül'dür.. Demokraside Çoğunluk Ne Diyorsa O Olur Sen İstesende İstemesende Abdullah Gül Cumhurbaşkanımız Artık.. + Yine Böyle Seçilemicek Deniyordu Hatta Sende İmkansız Yok Askeriye vs vs. Katıyordunuz Ama Noldu Secildi Şimdide Çok Kalamicak Diyorsunuz Geçin Bunları...
__________________ ..Not Found.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |