![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
߀ŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | imzasız hiç ßirşey kaynak değildir imzası olmadığı sürece Ses kayıtlatıda değil Yokmu Video Felan ßu kadar ßüyük laf etmiş madem hiç bi kanal Vermedimi Veya Videosu yayınlanmadımı?
__________________ .................................... | ||
![]() |
|
![]() | #52 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ee zaten bunu kendi ağzıyla söyledi kanallarda falan o zaman saadet partisiyleyken erbakanın yanında oturuken falan görmedin mi hiç televizyonlarda bu kendi açıklaması yani uydurmasyon birşey değil zaten bunu kendiside yalanlamadı hiç bir zman o acıklamayı ben yapmadım diemedi neyse işte benim sorunum bu lafa bak laiklik devletini yıkacaz burası bize dedelerimizden klam kolay mı yıkmak öyle
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #53 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() kim dolandırıcı kim değil bi geçmişe bak istersen tamam mı ![]() bak deniz baykal'a bak diğerlerine !!! sen diyorsun ki biz bu ülkeyi canımızla kanımızla aldık soruyorum sana %47 oy alan bi parti var ve bu partiye oy veren insanlar bu insanlardan daha mı iyi biliyorsun Akp şu anda en kral partidir... isteyene de gider istemeyene de ok kıskananalar ÇATLASIN !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | R€D-D€V!L-1903 sana tamamıyle katılıyorum...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger sonradan yapılacak birsey yok gorusunde olan veya onu destekleyenler icin birsey hatırlatmak istiyorum eger atalarımızda artık yapılacak birsey yok gorusunde olsalarda simdi neler olurdu onu bir dusunun isterseniz.
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |