![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Mario Berk'ten 'Makelele' açıklaması Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Mario Berk, Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığı şeklindeki haberlerle ilgili kartalhaber.com'a konuştu Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi. Gelişmeler kartalhaber.com'da. | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Mario Berk'ten 'Makelele' açıklaması Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Mario Berk, Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığı şeklindeki haberlerle ilgili kartalhaber.com'a konuştu Mario Berk, "Biz transferler çalışmalarımızı İspanya'da sürdürüyoruz. bazı yayın organları Beşiktaş'ın Makelele ile anlaştığını belirten haberler yayınlamışlar. biz makelele ile anlaşmadık. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Yıldırım Demirören ve teknik direktörümüz Ertuğrul sağlam'ın görüşleri doğrultusunda Beşiktaşımıza büyük katkı sağlayacak dünyaca ünlü bir yıldızı kadromuza katacağız. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Öyle bir transfer yapacağız ki Dünya bu transferi konuşacak" dedi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | marıo berk eğerki türkiyede ise bu yalanlama açıklaması doğrudur. | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | anlamistim zaten bu gine eziklerin.....pis yalan haberidir.... | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber yalanmis mario berk aciklama yapti anlasmamislar diye bu yönetimden hicbirsey olmaz serefsiz hepsi | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ja arkadaslar yönetim vallan yildiz valan almicak ja anlayin hep atiyolar yok yildiz alacak mislar vallan yok ben nerden bilin vallah bu saat den sonra besiktasa yildiz oyuncu gelmicek !!!!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu serefsiz haberi yuzde yuz eziklerindir serefsizler......ama ne demisler gulme komsuna gelir basina.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |