![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | GEÇİNİZ ilie de buna göre bombaydı o zaman takımı güntekin mi yönetiyor her neyse yıldız sözünü yönetim verdi bu mu dünyayı kaldıracak geçiniz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hayırdır yönetim bu son transferimizdi, transfer sezonunu kapadık diye bir laf mı etti???
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu arada bazı arkadaşlardaki değişimi şaşkınlıkla izliyorum, yükselen sıcaklık insanların sağlıklı düşünmesini engelliyor sanırım yönetim şov amaçlı bazı sözler söylmeiş olabilir ama habire habire her başlıkda bunu sürekli belirterek sıkıcı bir görüntü oluşuyor. Biraz da Güntekin Onay ın yaptığı gibi aldığımız oyuncuların futbolumuz için ne kadar gerekli transferler olduklarını değerlendirseniz daha iyi olacak. Yönetim i eleştirmeyin demiyorum ama yazdığınız mesjların yüzde 90 ın da yönetime sallıyorsnuz yazının sonuna da e cisse yi de görecez bakalım napıyo die msj yazıyosunuz. Cisse yi dikkatli takip etmeyen biri nası oyuncu olduğunu anlayamaz Monaco dönemlerini çok iyi bilen biri olarak diyebilirim ki Makelele hariç diğer isimlerin hepsinden daha tecrübeli ve daha faydalı olacak bir oyuncu. O bölgeye imkanlarımız dahilinde bundan iyi bir oyuncu almamız zor. Bence yönetimin yıldız die bahsettiği oyuncu defansa alınacak oyuncudur. Çünkü defans oyuncularını transfer etmek avrupadaki defansların bolluğu ve ilerleyen yaşlar nedeniyle daha kolay. Gerçi foruma bakarsak Navarro bile yıldızdan sayılmıyor galiba ama neyse... | |||
| |
| | #4 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Aynen benim söyle bir düşüncem var oda forvet hattına medyada ismi geçmeyen bir yıldız patlıyacak.... | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Milleti Galeyana Getirmek İçin Olayları Çarptırmayın Transfer Sezonu Kapansın Ondan Sonra Dersin Bumuydu Dünya Yıldızımız Demiören Her Yıl Bi Yıldız Getirdi Bu Yılda Gelir Merak Etme Ama O Gelecek Yıldız Bi Toraman Kadar Cİğerlerini Parcalar Mı ? Serdar Kadar Terinin Son damlasına KAdar Koşar mı ? Demek İstediğim Yıldızla Olmaz BU İşler.. Ayrıca Transfer Dönemi Kapandı Mı ? Transferi Kapattık Mı Sorusuna Cevap Bekleyenlerdenim ![]() Yıldıza Flnda Gerek Yok Rakiplere Göre Hareket Edemeyiz Takım Olmak Daha Önemli..
__________________ ..Not Found.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |