![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | wiganlı roberts daha iyi olur dünyanın en hızlı forvetlerinden hızlı adam geçebiliyo güçlü ve hırlı bu yıl 15 maçını falan izledim kesşke gelse falan dedim ama bizimkiler alır mı bide teknik direktörleri sözleşme uzatmak istiyo
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | ||
| |
| |
| | #53 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #54 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #55 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaslar hepimiz görecegiz nobre iyi bir transfer, Artik o bizim bosuna kasimayalim, destek cikalim onun attigi goollerle hepimiz cosucaz hele eziklere attigi zaman. ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
| |
| | #56 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bobo için uzun zamandır Corinthians’la pazarlık yapan Beşiktaş, Brezilya ekibini 2 milyon euroluk bonservis bedeline ikna etti. Bobo’nun önümüzdeki günlerde siyah-beyazlı takıma 3 yıllık imza atması bekleniyor. Bu arada yönetim Delgado’nun transferinde de sona yaklaştı. Basel’de oynayan Arjantinli oyuncu için 1 haftadır İsviçre ekibiyle görüşen siyah-beyazlıların, Basel’in istediği 6 milyon euroluk fiyatı 4 milyon euroya indirdiği ifade edildi.
__________________ SİYAHIN BEYAZA AŞIK OLDUĞU GİBİ TUTKUNUZ SANA...... | ||
| |
| | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ SİYAHIN BEYAZA AŞIK OLDUĞU GİBİ TUTKUNUZ SANA...... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |