![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Tabi doğru ya bizde artık takımda sınıflandırma yapıcaz yıldızları alkışlayın sıradanlara birşey yok. Olsun hepsi Bjk forması giyiyor ama hepsi yıldız değil sonuçta!!!Bizim için yıldızlar karşılanmalıdır!!! Arkadaşlar hayretler içerisinde okuyorum ya...Yönetimi bırakın bir kenara bu adam Beşiktaşın futbolcusu abartılma olmasına karşıydım ama bir karşılama elbette yapılmalıydı. Gitmişler yapmışlar, duyarlı Beşiktaş seyircisine helal olsun diyorum. Tello sessiz sakin gelmişti pek kimsenin haberi yoktu yoksa ben sanmıyorumki Beşiktaş taraftarı futbolcusunu yalnız bıraksın...Yönetim bir hata yaptıysa eğer bunu futbolcuya mal etmemek gerekir. Bizim için yıldız olmanın hiçbir önemi yok yeterki sen formamız altında sonuna kadar mücadele et.En büyük yıldızdan daha değerli olursun bizim için!!!
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Cisse'nin İnönü merakı Beşiktaş'ın yeni transferi Cisse, İnönü'ye çıkacağı günü iple çekiyor. 30 Haziran 2007 10:56 Beşiktaş’ın Fransa’nın Paris Saint Germain takımından gece yarısı operasyonuyla renklerine bağladığı Eduard Cisse İstanbul yolculuğu öncesi Orly Havaalanı’nda konuştu. Oldukça samimi açıklamalar yapan Senegal asıllı Fransız futbolcu yeni takımı Beşiktaş’a ve Siyah-Beyazlı taraftarlara övgüler yağdırdı. Beşiktaş gibi büyük bir takımda forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Güler yüzlülüğü ile dikkat çeken Cisse, “Beşiktaş’ı tercih etmemdeki etkenlerden biri de itibarının Fransa’da çok iyi olması” açıklamasını yaptı. MERAKLA BEKLİYORUM Beşiktaş’ın çok ateşli taraftarı olduğunu da öğrendiğini belirten 29 yaşındaki oyuncu “İnönü’deki o muhteşem atmosferi şimdiden merak ediyorum. Taraftarlara layık olabilmek ve takımımın başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi. Öte yandan tecrübeli oyuncu, Fransa’nın ünlü gazetesi L’equipe’e yaptığı açıklamada ise “Beşiktaş bana geri çeviremeyeceğim bir teklif yaptı. Beşiktaş’ta başarılı bir 3 yıl geçirmek için böyle bir karar verdim. 7 senedir Paris Saint Germain’de forma giyiyorum. Artık farklı bir ülkede top koşturmak benim için de çok faydalı olacaktır. Kariyerimde bambaşka bir sayfa açıyorum” ifadesini kullandı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |