![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #212 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun,2 ay önce sahtekar dediğimiz,küfürler ettiğimiz,emek hırsızı dediğimiz bi adamı transfer ettik.Ayıptır artık ya,Beşiktaşı bu kadar küçük düşürmemeliler ya.Hala fenerden adam alıolar.Çok yazık... | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Maliyeti 6.6 milyon dolar! Brezilyalı futbolcunun yüksek maliyeti siyah-beyazlı camiada büyük tartışmalara neden oldu. ![]() Beşiktaş'ın F.Bahçe'nin elinden aldığı Nobre için kasasından tam 6.6 milyon dolar çıkacak. Brezilya takımı Cruzeiro'ya 3 milyon dolar verirken bu futbolcuya da her yıl için 1 milyon 200 bin dolar ödeyeceği öğrenildi. Nobre'nin maliyetinin bu kadar fazla olması siyah- beyazlı camiada rahatsızlık yarattı. Şu ana kadar transferde hız kesmeyen ve kelimenin tam anlamıyla kesenin ağzını açan Beşiktaş'ın sadece bir futbolcu için 6.6 milyon doları gözden çıkarması muhalefette tepkiye neden oldu. kaynak:kartalhaber | ||
![]() |
![]() | #214 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O kadar maliyeti varmıymış ya. O zaman muhalefet haklı. O kadar para verilmez hele bu eski bir ezikbahçeli futbolcu ise. Paylaşım için saol çağla
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ArakadaŞlar ŞÖyle BİrŞey SÖylemek İstİyorum Ben Nobrenİn Alinmasina KarŞi Bİr İnsanim.ama YapilŞicak BİrŞey Yok Nobre Alindi Ve O Formayi Gİydİ. Şİmdİ Onu Desteklemelİyİz. Nobreyİ İstememenİn Nedenİ Herkes Gİbİ Duygusal(fener BahÇelİ Olmasi)ama Nobre Kalkİtelİ Bİr Oiyuncu.onun BeŞİkltaŞta Feberden Daha İyİ Performans GÖstereceĞİne Emİnİm. Şİmdİ Bİze DÜŞen Onu KÖtÜlemek DeĞİl Sonuna Kadar Desteklemek. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |