![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #44 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
kaynak akşam gazetesi dediğin gibi 100 de yüzlük balonlardan birisi daha | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Cordoba ile görüşme tarihi 4 Haziran ![]() ![]() Trabzonspor İbrahim Akın'ı resmen istedi Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İbrahim Akin'ı kadrolarında görmeyi arzuladıklarını söyledi. Beşiktaş'tan Çağdaş'tan sonra İbrahim Akın'ı da transfer etmek istediklerini ve bu konuda görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Sayitoğlu, İbrahim Akın'ın transfere sıcak baktığını ve Beşiktaş ile anlaşma sağlanması durumunda bu transferin de gerçekleşebileceğini ifade etti. Trabzonspor'un ayrıca Okan Buruk ve Ali Güneş'le de temasa geçtiği vurgulandı. Kaynak:Kartalhaber.com
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bir Jun'u kiraladık kiralamaz olaydık Kleberson'a ne zaman talip olcaklar diye merak ediyorum Tümer'e de talip olmuştu şerefsizler
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | valla bu İ.AKIn fazla anılmaya başladı TSyle ya hadi hayırlısı...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim Akın'ın trabzonda ne işi var,o kadar salak değil de,ben yönetimden korkuyorum giderler verirler trabzona türk futbolundan bir yıldız daha kayar.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |