![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Aslında güzel bir heyecan yaratmıştı bizde Navarro. En azından eufa kupasını alan bir takımın kaptanı adı BJK ile anılmıştı. Bu bile yetti bize. Şimdi bize düşen gülmek ağlanacak halimize
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Kolot'un Navarro aşkı!.. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Navarro'dan vazgeçmiyor. Kolot, görüşmelerin tıkanmasına rağmen, umudunu yitirmediğini, aksi takdirde en az Navarro kalitesinde bir oyuncu alacaklarını söyledi. Celal Kolot "Navarro'yu gerçekten çok istiyorum, ama zor gibi gözüküyor. Eğer alamazsak Avrupa'da isim yapmış bir oyuncu getirmemiz lazım. Zaman ilerledikçe alternatiflerimiz azalıyor. Gerekirse transfer yapmayız. Alacağımız oyuncu Beşiktaş'a yakışacak bir isim olmalı" diye konuştu. Kaynak: Milliyet | ||
![]() |
![]() | #63 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Keske gelseydi..ama napalim ![]() | |||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerekirse transfer yapmayız da nasıl bir çevir kazı yanmasın usulüdür o da ilginç tabi ![]() | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | üzüldüm ama transfer daha bitmedi bekliyoruz... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |