![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ewet istiyoruzzz...sonuçta nobre her sezon yaklaşık 13 gol ortalama ile oynuyor gs derbisinde bile adam anelkayı kesti...herkes fener forması giymiş dio sergen de giydi tayfur da fenerden geldi önemli olan kumaşı ki zaten nobre sözlü olarak ne gs ye ne de BJK ye tuncay gibi laflar söylemedi...Tomas da fener forması giydi ama gs ye şampiyonluğu getiren kilit adamlardan!!!SEVİNİN ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞA UZUN ZAMAN SONRA KAFA İLE GOL ATABİLECEK BİR OYUNCU GELDİ!!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar artik o formayi giydi bi kere nobre,tamam bende sevmiyorum ama artik bjk li,büyüklügümüzü gösterip adama sahip cikalim,bize yakisan budur,bize karsi herhangi bi ters davranisinda tepkimizi verelim,biraz sabir diyorum ben..
__________________ | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper golcü dedikleri bu ise yazıklar olsun.... Yine toplama bişiler yapıyorus bu sezonda... Belki tutar misaliyle ![]() Tek sevindirici olan şey; Eziksporlu taraftarların elindeki sarı-lacivertli nobre isimli formalar çöpeeeeeeeeee......
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Forumda ki nicklerle kısa bir msn konuşması… titi_1903:SEN NE DUSUNUOSUN NOBRE HAKKINDA sathraconiac: abi benim tek korkum fenerde yaptığı bazı hareketleri burda yapacağı elle gol atma kendini yere atma vs. titi_1903: YAPMAZ YAPAMAZ YA sathraconiac: umarım titi_1903: ORASI FENER BURASI KARTAL YUWASI sathraconiac: orası öyle haklısında bizdede öyle birşey olursa ceza verecek bi yönetim yok kıyamıyolar oyuncalara titi_1903: YA WERIRLER MERAKLANMA O KONUDA ICIM RAHAT EGER BU SEZONDA BASARISIZLIK OLURSA SATEN BIRAKCAKLAR GITCEKLER SIMDIDEN TOLERANS GOSTERMEK GEREKIR SON KREDILERI sathraconiac: babamda kombine vardı babam nobre olayında sonra almam bi daha dedi umarım böyle kötü etkileri olmaz titi_1903: BIRCOK ARKDAS OLE DIOR AMA BILMIORM EGER ADAM BJKLI OLMUSSA BSY DIYEMEM KI SAYGI DUYARIM sathraconiac: abi bize forma aldırmaları ürünlere dikkat çektirmeleri stadı doldurmamız için adamlar almaları gerekirken..! bilmiyorum abi bence boşuna yabancı kontenjanı.. titi_1903: YA BNCEDE OYLE AMA BIDE SOLE DUSUN ADAM FBDEN AYRILDI KENDINI KANITLAMAK ISTEYECEK TAMM KIRALANMASINDAN YANAYDIM PARA WERMEK HATA IDI AMA BILMIORM WALLA BAKALIM HAYIRLISI 1 DALLAMA YUZUNDEN BJKYA MI KUSCEZ sathraconiac: yane.. akıllansın şu yönetim başka dileğim yok anca o şartla güzel günler bekler bizi titi_1903: 1 NOBRE GIDER 1 NOBRE gelIR YONETIM AKILLANMAZ sathraconiac: o zaman şmdden geçmiş olsun bizlere.. titi_1903: OLE BN BU SEZONDAN BSY BEKLEMIORM ACIKCA sathraconiac: şu transferleri bi görelim ama bende umutsuzum uzar.. gider.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ'LI NOBRE'YE GÜVENİYOR MU?.. ![]() Beşiktaş taraftarı, Fenerbahçe'den transfer edilen Brezilyalı futbolcu Marcio Nobre'nin siyah-beyazlı takıma faydalı olacağı görüşünde birleşti. İnternette Beşiktaş ile ilgili haberler yayınlayan karakartal adresli sitede süren ''Sizce Nobre Beşiktaş'a faydalı olacak mı?'' konulu ankete katılanların çoğunluğu ''evet'' şıkkını işaretledi. Şimdiye dek 12 bin 973 kişinin katıldığı ankette olumlu görüş belirtenlerin oranı yüzde 69.5 (9 bin 12 kişi) olurken, Nobre'nin Beşiktaş'da faydalı olamayacağını düşünenler ise yüzde 30,5'te (3 bin 961 kişi) kaldı.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |