![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | hani bize gelmek için can atıyordu onun için mi boşa imza attı celal kolot sıkmaya devam et sen
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Satmıyoruz Deyince Nasıl Alıcaksın ? Al Hadi M.Topuzu Alabiliyorsan... Yada Sen Toraman'ı Satarmısın ![]()
__________________ ..Not Found.. | |||
![]() |
![]() | #83 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | yaa bızım yonetımde iş bitirici yonetici yokk arkadaslarr...Elalem transferleri patlatıo bizimkiler avuclarını acmışlar bakınıolarr..Bi Navarrro için bu kadar cok İspanya ya gidilir miii yaaww...Adam belli ki fiatını arttırmayı istio bizimkilerde hala takılıolar peşinee...Bence daha fazla ugrasmaya gerek yokk....Başka oyuncu mu yokk yaaa...?
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Murat Aksu olsa bu transferi çoktan bitirmiştik
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #85 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Katılıorumm sana ancak birşey ekleyeyim murat aksuya ek olarak sinan engini de soolemek istiorumm bennn....Onlar olsa bu kadar uzamazdı bu transferlerr....
![]() |
![]() | #86 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | |||
![]() |
![]() | #87 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | walla onu zaman gösterirdi...Cunku kayseri inat etti ve iki yıldızını da satmıoo dun tv de acıklama yaptı suleyman hurmaa satmıycazz diee bu kadar satmıcaz diolarsa ustlerine gitmemek gerekk bencee.....
![]() |
![]() | #88 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Madem navarroyla ilgilenmiyosak artık kapatsınlar konuyu gördükçe sinirim bozuluyo
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Boole mi dusunuosun gercektenn??Bak sana ufak bi şey sooliimm arkadasm Sinan Engin bizim takımdayken takımın durumunu hatırla...O şimdi takımı karıstırı denen Sergen Sinan takımdayken hiç bu kadar tartısılıomuydu?Adam sergene yeri gelıo bagırıodu,kızıodu ama iyi oynadıgı zaman da hakkını verıodu...Dooru mu yalan mı soole bakalım??Ya da bi transfer yapılacaksa Sinan komitenin başını cekiodu ve adama en gec bi hafta içinde bjk formasını giydiriodu...Orn:Gs ile ilhan ve tumör için yaptıkları...Adam gs ile anlasmısken ellerinden alıp formayı giydirdii...Bu kadar yeter sanırımm...
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |