![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARKADAŞLAR LÜTFEN KOLPA GAZETELERDE ÇALIŞAN KOLPA GAZETECİLERİN KOLPA HABERLERİNİ KOPYALAYIP KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAYIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ALLAH AFFEDER ÇARŞI AFFETMEZ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞBAKAN ŞEHİT YAKINLARINA "GÖREVLENDİRİLMİŞ TERBİYESİZLER" DEDİ YETER ARTIK TÜRBAN KONUSUNU BIRAKIN TERÖRE ÖNCELİK VERİN DAHA KAÇ ŞEHİT VERECEĞİZ YETER ARTIK HÜKÜMET İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Doğrudur basın gerçekten çok isim ortaya atıyor ama gel gör ki içinden bi tane de olsa tutan oluyor. Mesela şu an Bjk ne bilim Pavon la sözleşme imzaladı diye haber çıksa kolpa diyeceğiz ama adam ha diye İstanbula inerse nolcak? Bence yalan bi haber de olabilir ama fikir paylaşmak güzel
__________________ 1 - 2 - 3 Gol Yetmez. 4 - 5 - 6 Olsun. Metin Ali Feyyaz Atsın. Beşiktaş'ım Şampiyon Olsun... ![]() | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | olacak işmi arkadaslar ne erseni ya parayı sokakta bulmuyoruz bunlar besıktası batırıp ole gıdecekler yazık
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya boşverin ersenden zaten zor kurtulduk bir daha alıp ta ne yapacaz
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |