![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | müjdesi Çek futbolcu Pavel Nedved, Juventus'tan ayrılacağını açıkladı. Beşiktaş, bu gelişme üzerine hemen harekete geçti. Kartal, stoper için de Fransız Boumsong'a yeni teklif sundu. *** Nedved hazır Kartal, kulübü Juventus ile anlaşamayan orta saha Nedved ve stoper Boumsong'u almak için yeniden harekete geçti. Ayrılma kararı ciddi Yabancı transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, atağa kalktı. Siyah-beyazlıların listesinde olan Nedved'in, Juventus'tan ayrılacağı öğrenildi. Juventus Başkanı Gigli'nin, Nedved'i takımda tutmak için gerekli fedekârlığı yaptıklarını açıklamasına karşın, Çek futbolcunun önerilen anlaşmayı kabul etmesinin söz konusu olmadığı Yeniden Boumsong Kartal, stoper için de yeniden Boumsong'a döndü. Daha önce "Her ne olursa olsun Juventus'ta kalacağım" diyen Fransız futbolcu ile görüşmeler yeniden başladı. İlerleme sağlanması halinde 27 yaşındaki Boumsong için yöneticiler Mario Berk ile Celal Kolot bugün İtalya'ya geçecek ve 2+1 yıllık sözleşme önerecekler. Tarafların anlaşması durumunda Boumsong, takım kampına katılacak. Bu transferin bugün netleşmesi bekleniyor. Fatih DOĞAN | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir abimden duyduğuma göre güya nedved bitmiş yani anlaşmışız. işallah olmaz çok yaşlı ya para için oynuyordur artık başarı peşind ekoşacak hali olduğunu snamıyorum
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gereksiz ve amaçsız bir transfer olur, bence yapılmamalı, sırf yıldız alacağız diye yapılan transferlerden oldu zaten tüm olanlar, çok fazla tanınmamış, başlangıçta beklentilerimizin çok fazla olmadığı adamlar alınmalı, böylece beklenti çıtası biraz aşağılarda kalır da adamlar da rahat rahat oyununa bakar... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bende yıldız transferden yana değilim ama Nedved başkadır benim için. Gerçi doğru bir haber olduğunu sanmıyorum.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
| ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |