![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar iii kaleci olursa olsun, Cordoba ah ettiyse giderken bize vah halimize... Tıpkı Luce'nin cinconlara ve bize ahından sonra yaşananlar gibi olmasından korkuyorum.....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arakdaşlar artık cordi gitti. artık gelenlere sapih çıkmalıyız. Cordi de tıpkı nouma gibi kalbimizin bir köşesindeki yerini aldı. Vallaha bu adam için belçika sitelerinde gitti diye baya bir hüzün var. Kötü olsa bunu yapmazlar herhalde. Tekrardan cordiye sevgilerimizi gönderiyoruz | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar sonuçta standart liegenin kalecisi bu sene 28 gol yemişler en az gol yiyen 2. takım
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en az gol yiyen takım şampiyon genk galba genkse 1,90 dan başlıyo defansları liege berbat ama o kadar az gol yediyse iyi
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/3645-yeni-kalecimizden-aciklamalar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 13 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 16:10 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |