![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Burada sorun nobre nin golcülüğü değil karakteri. adam hakemi kandırarak penaltı yaptırması,çirkef oynaması ,elle gol atması vs..vs.. fenerde bunları yapıp golleri atarken küfür ettiğiniz adamın Beşiktaşa gelmesine nasıl sıcak bakabiliyorsunuz yahu. Ya fenerde oynarken küfür etmeyecektiniz,yada beşiktaşa gelmesini kabul etmeyeceksiniz. | ||
![]() |
![]() | #95 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sana %100 de %100 katılıyorum kardeş fransız ekolü diye bizi kandırdılar asıl kendini kandırıyolar unutmasınlar ki bu kulüp taraftarlarıyla ayakta demirören le deil bende mail atıyorum ve beşiktaşlıları bu göreve cağırıyorum ...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sana katılıyorum kardeş ve bende girişimlere başlıyorum. Bu yönetim taraftarın varlığın hiçe sayıyor resmen ya | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | sana %100 de %100 katılıyorum kardeş fransız ekolü diye bizi kandırdılar asıl kendini kandırıyolar unutmasınlar ki bu kulüp taraftarlarıyla ayakta demirören le deil bende mail atıyorum ve beşiktaşlıları bu göreve cağırıyorum ...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen ve protestomu maille yaptım. Herkezi bu konuya duyarlı olmaya davet ediyorum bende. taraftarın sitelerine okumamazlıktan gelselerde mailleri mecburen görecekler. Sayısal coğunluk sağlamak için mail bombardımanına devam... | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bunlar niye dogru durust transfer yapmiyo ? bobo nobre den daha iyi daha genc bir oyuncu onu gonderip nasil nobre yi alirlar gitmisler rustu,ergen alacaklarmis dayaklik bu yonetim ya milleti cildirtiriyo moruklardan futbolcu mu olur simdi utanmasalar giderler alpayi da alirlar bu kekler | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |