![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cocuk bizde kaldi, anasindan babasindan vekalet aldilar ve 3 yillik profesyonel konrat imzaladilar, simdi Manchester'da deneniyor ama en azindan masraflarini odeyip bedava alamayacaklar, bonservisini biz belirleyecegiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #122 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
benden de sevgiler .... | |||
![]() |
![]() | #123 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeş.. o dediğin.. eski fb li ya da fb formasını giyenleri sevdiğimi kim dedi..?? o formayı giyip de bize geleni.. babam olsa affetmem..! ben asla profesyonel düşünmem.. ben Türküm..!! ister istemez duygusal düşünürüm .. ama bu konuda hala yanılmadım.. para için bu takıma gelenlerden hiçbirşey görmedik bu güne kadar.. oysa gönlü ile gelenler ve savaşanlar sayesinde bu kulüp.. tek büyük oldu.. sanırım birçok arkadaşımız da böyle düşünür.. çünkü..."..Biz..bize benzeriz..!.." | ||
![]() |
![]() | #124 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş 1 - Galatasaray 0 Gol: Nobre ![]() Nobre artık bu formayı giymiştir.Ve bizim futbolcumuzdur. Hep destek tam destek.Tersine yorumlar yapmak kimseye yarar sağlamayacaktır. Forma aşkı kavramı günümüzde yerini adına profesyonellik denilen "iğrenç" davranışlara bırakmıştır. Ama yapacak bişey yok...
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #127 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar bize Nobre gibi formasını terleten,aldığı paranın hakkını kuruşuna kadar veren oyuncular lazımdı.Nobre de böyle bir oyuncu.Bugün GS'ye golünü de atarak Beşiktaşlı oldu.Artık FB'den geldi istemem gibi saçma sapan yorumları bırakıp Nobre'yi ve tüm takımı destekleyelim.Çünkü bugün hepsi bu desteği hakettiklerini gösterdiler. HEP DESTEK TAM DESTEK...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #128 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hayret ya, ne kadar das bi bakis acisi. geri kalmis mantikla yorumlar yapiliyor burda Biraz dikkat edelim Böyle bakisacisiynan dünya külübü degil avrupa külübü bile olunmaz Bizim Forvet bu sene yakacak karsi takimlari Saygilarla | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yaf sanki nobre brezilyada fener aşkından ölüyordu da o yüzden atladı geldi fener forması giydi. Türk oyuncular için anlarımda, Türkiyeye gelmeden önce ne feneri ne beşiktaşı bilmeyen bir adam için böyle düşünülmesi saçma. | ||
![]() |
![]() | #130 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |