![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ağladım be helal olsun çocuklarımıza helal!!!!!!!!!! şu efes ********leri gördüler takım nasıl oyunu neymiş !!! kaan kural dahil olmak üzere sürekli efesin seride bjk yi ezdiğini sölediler al ulan domuz şimdi gör bakalım 56 sayıda kim kalmış onlarda hücum varsa bizde savunma var !!! PAZAR GÜNÜ İMKANI OLUPTA MAÇA GİTMEYEN BEŞİKTAŞLI DEĞİLDİR!!!! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | yürü be KARTALIM kim tutar seni.. PAZar günü de yenip finaldeyiz inş....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pascal kimani abi başka bişey deyil o adam da nasıl bi ruh nasıl bi mücadele hırsı var hayret doğrusu gerçi basket takımımız bütünüyle övünç kaynağımız ama kimaninin yeri herkeste biraz daha farklı olsa gerek umarım pazar günü abdi ipekçide finale çıkacağız inşallah TUNÇERİ yetişir omaça
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Maç boyunca tırnaklarımı yedim heyecandan geberdim. Beşektaşım maçta ilk kez öne geçti elektrikler gitti. Deli oldum, elektrikler geldiğinde ise değemeyin keyfime. Helal olsun hepsine. finaldeyiz bakın görün
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |