![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
doğru diyosun arkadaşım dövüş makinası diyolar. en çok kız kardeşi varmı onu merak ediyom.biri yan baksa kendini ya hastanede yada mezarda bulur. ![]() ben son bir kaç maçını izledim hatta geçen yılki maçın tamamı bende var.yok böyle bi adamdayak yerse eğer daha fena dövüyo.tam psikopat kırılmadık kemiği yok.
__________________ onur gurur kartal budur | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bu adam aslında yası olan birisi yani vadesini doldurmus bi cok sampiyonluk kazanmıs yani su an tv lerde izlediklerimiz biraz şov amaclı e birazda para kazanma amaclı ayrıca bi kac ay sonra dizi çekimleri var
__________________ [/SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kazansın tabi parasız hiç bişi olmaz.ama en son maçında uzun boylu biş gençle dövüştü ben gürkanı ilk kez öyle dayak yerken gördüm.bide manyak adam dayak yiyip kızdığı zaman ameliyatlı olan yerini gösteriyo sağ kolunun altını gel vur diye.zaten o sırada sayko olduğu için önüne geleni iman kuvvetiyle yıkıyo.o çocuğuda öyle dövdü zaten.bide yunan vardı.purnundan çıkan kan itfaiye hortumu gibiydi ![]()
__________________ onur gurur kartal budur | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | demir yumruk gürkan bu adam bi keresinde kırık kaburgayala adamı dovmuştu
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |