|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
22-05-2006, 21:02 | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
| |||
22-05-2006, 22:50 | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | hadi hayırlısı bi işe yaramaz adamdan daha kurtulduk. ama ne yazıkki yönetim birini gönderiyor ikisini transfer ediyor.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
23-05-2006, 15:17 | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi . | |||
23-05-2006, 15:55 | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 23 | ÇAĞDAŞ: "ÇOK MUTLUYUM!.." Trabzonspor'un dün prensipte anlaştığı Çağdaş Atan, bordo-mavili kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Çağdaş, yaptığı açıklamada, 3 yıldır Trabzonspor'un kendisini istediğini belirterek, ''Ben de Trabzonspor'u çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı çok mutluyum'' dedi. Trabzonspor'un ''büyük düşünen'' bir takım olduğunu kaydeden Çağdaş, ''Trabzonspor'da başarılı olmak ve takımıma katkı yapmak istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu. Çağdaş, Belçika'nın Anderletch Kulübünün de kendisini istediğini, ancak bu transferin gerçekleşmediğini kaydetti. Bordo-mavili takımın bu sezonki ilk transferi olan Çağdaş, büyük olasılıkla yarın Trabzon'da basın önünde 2 yıllık sözleşme imzalayacağını da kaydetti. ÇIKAR O ŞEREFLİ FORMAYI ÜSTÜNDEN...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |