![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Beşiktaş'ta UEFA listesi verildi Beşiktaş Kulübü Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında oynatacağı futbolcu kadrosunu bu akşam geç saatlerde UEFA'ya iletmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na verdi. Saat 22.00'ye kadar süren çalışma sonrası siyah beyazlılar, 25 kişilik listeyi Futbol Federasyonu yetkililerine teslim etti. Son olarak Portekiz ile Türkiye arasındaki saat farkı sebebiyle Rodrigo Tello'nun lisansını son anda Federasyon'a veren Beşiktaş, oynayacağı iki ön eleme turunda da bu futbolcularla mücadele edecek. Siyah Beyazlılar eğer Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırlarsa, yapacakları yeni transferleri kadrolarına ekleyebilecekler tellonu lisansı yeni çıkıyo.çok komik ya
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | imza töreninde sandalye kapmacılık oynarlar. o olmadı boltona otobüs kaldırırlar. o da olmadı, basın mensuplarını toplayıp konuşurlar.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #83 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben sadece bazı arkadaşlara bir şey sormak istiyorum basit bir soru, hani biz mi yıldız istedik gençleri getirseler de desteklerdik falan diyen arkadaşlara, afedersiniz de Carlos geldiğinde eziklerden çok bizim taraftar ve gsliler konuşmadı mı hemen yıldız baskıları yapılmaya başlanmadı mı gs de lincoln u alınca, yönetim hiç bişe demese de yüzde yüz eminim bu taraftar sürekli bu baskıyı yapacaktı bakın bana geçen senelerde şunları şunları da destekledik demeyin o zamanki durumla bu bir deil carlos un seyirciler üstünde yarattığı hiç bir zaman olmadı çünkü bu etkiyle herkes SAÇMALADI. Hiç kimse o yüzden boşuna bizim taraftarımız gençleri de desteklerdi bilmem ne zırvalarına girmesin o gençler daha ilk kötü maçlarında yuhlanırdı yönetime de al işte yıldız almadınız böyle oldu denmeye başlanırdı, bizim taraftarımızda gençlere destek veren bir kesim olabilir ama bu kesim çoğunluğu oluşturmuyor takımı sırf isimler çerçevesinde takip eden destekleyen bi kitle var bunlar da genelde klübe maddi açıdan en çok katkı sağlayan(kombine forma gibi) kitle ne yazık ki. Ve siz de yönetimin yerinde olsanız bu kesimin ilgisini çekmek adına böyle açıklamalar yapardınız. Şu gazetelerde yazan eski şeyleri söyleyip durmayın artık yeter kardeşim. Kolot da bık bık bık , demirören de bık bık bık ertuğrul da falan filan delireceğiz toptan. Lig başlayacak biz yönetimi kovdurmaya çalışıyoruz bu NASI SAÇMALIKTIR. Bu tepkileri lig bittiğinde verecektiniz şimdi ortalığı KARIŞTIRMANIN hiç bir anlamı yok. Kolot un böyle sivri açıklamarı geçen sene de vardı Demirören in de iddaa ortaya atıp gerçekleştiremediği durumlar oldu yani güven vermeyen olaylar yaşandı zaten, sezon BİTTİĞİNDE bu tepkileri gösterecektiniz. Şimdi lig başlayacak avrupa maçları başlayacakken, nerdeyse OPERASYON başlasın diceksiniz. Bunun sonu nereye gider kimse düşünmüyor. Evet yöneticiler boş boş konuştu ama biz de bunu bu kadar gündemde tutarak hiç bir şey kazanamayız önümüze bakmamız lazım ilerde nolcak geçmişte noldu muhabbeti yapcağımız dönem deil bu dönem desteklememizi gerektiren dönem. Bu psikolojiyle maçlara başlarsak 5. haftada kötü bi grafikte ne ertuğrul kalır ne yönetim ne de herhangi bir hedef. Sürekli sitem etmeyi bırakıp biraz işimizi hatırlayalım herşeyi zamanında yapmayı örenmeliyiz biraz TEPKİ ZAMANI TEPKİ DESTEK ZAMANI DESTEK. Şimdi kesinlikle destek zamanıdır tepkiyi sezon sonu verirsiniz... aynı şeyleri 40 kere yazmaktan gına geldi ama kendimizde hiç hata bulmamamız bana biraz ters geliyor... neyse öle işte... | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bizim zaten elimizde rico ve delgado gibi iki tane önemli yıldızımız var. bobo gibi de mükemmel bir yıldız olma potansiyelindeki forvetimiz var. beşiktaşı fener taraftarıyla karıştırdın herhalde. yıldız manyağı değiliz biz. kendimizde hiç hata bulmuyorum ben. çünkü hatamızı göremiyorum. sen de bu yönetimiz desteklemeye dewam et. bişey demiyorum.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #86 | |||||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
hangi geçen senen vardı hatırlayamadım.geçen yıl kolot nerdeydi ki.delgadoyu yoksa gizlice getiren o muydu.çok sivri açıklamalar yapmış ki hatırlıyamıyorum. Alıntı:
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sene takım başarılı olursa hepininzi bu lafları değiştirecksiniz , eğer ki takım üst üste başarılar kazanırsa hemen kucaklayacaksınız adım gibi eminim!!
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
![]() | #88 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sadece niye transfer yapılmadı diyoruz.verilen sözler niye tutulmuyor.madem alamayacaksınız neden söz veriyorsunuz diyoruz.bu kadar seyirciyi niye oyalıyorsunuz diyoruz. kurumsal anlamda yönetim çok büyük şeyler hedeflemesin.forma satışı,lisanslı ürünler,kombineler.
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tek yanlışları basına duyurmak ve taraftarı basına malzeme yapmak, ama bununda önüne geçiyorlar , gazetelerde çıkan sallama haberlerden belli.
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sen hala neyın pesındesın yaa? ne o bırıyle ıddaaya falan mı gırdın ben ortalıgı kızıstırırım falan diye?
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |