![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #121 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Basına r.carlosdan ünlü birisini alacağız diyen yöneticiler değil mi?, bunu aldık, şunu aldık, o uçakta, salı geliyor, çarşamba geliyor diyen yöneticiler değil mi, basına transfer ile ilgili isim sızıdıranlar yöneticiler değil mi, Beşiktaş ın gündemindeki isimleri menejerlere bildirerek o oyuncuların Türkiye için menejerlik haklarını almalarını sağlayan ve daha sonra hem gerçek menejerine hem de Türkiye de ki menejerine komisyon verdiren Beşiktaşlı yöneticiler değil mi?. Her fırsatta basına demeç verenler, Beşiktaşlı yöneticiler değil mi? 25 temmuz a kadar transfer yapacağız diyen yöneticiler değil mi?, 2 santrofor alacağız, 2 stoper alacağız 1 stoper, 1 santrafor alacağız diye ahkam kesenler yöneticilerimiz değil mi? Taraftarla dalga geçmeye başlamadılar mı sizce, transfer yapacaksan yaparsın, yapmayacaksan da delikanlı gibi çıkar bütçem bu kadar oyuncu almayacağım dersin, ama yöneticilerimiz kıvırmaktan başka bir şey yapmıyor. Beşiktaş ta yönetici koltuğuna oturanlar, boş adam olmamalılar. Bana Beşiktaş için 15 kişilik ideal bir yönetim kurulu oluşturum desem bu yönetimden kaç kişiyi alırsınız, onu geçtim kulüp başkanlığına aday olsanız bu yönetimden kaç kişiyi yönetiminize almak için çaba gösterirsiniz. Şu andaki Beşiktaş yönetimi yeni bir yönetimdir, yeni bir yönetim bu denli problemlerle boğuşuyor ve hiçbir iş yapamaıyorsa ve somut adım bile atamıyorsa çok biliyorsanız siz yapın demek saçmalıktan öte bir şeydeğildir. Madem iyi adam alacak kadar bütçen yok git Dünya gençler şampiyonasını izle 1 tane genç transfer et, yada Brezilya, arjantin, Portekiz gibi takımların 18 yaş altı takımlarından birisini al. En azından geç oyuncu aldım diye yutturursun. Merak ediyorum da hiç Beşiktaş kongrelerine baktınız mı? Eskiden kongrelere katılan üyelerimiz Türkiye yön veren kişilerdi, şimdi ise kendi şirketlerine bile yön vermekden acizler. Bunun nedeni de Serdar Bilgili ile başlayan ve bugünde devam eden süreçtir, bu kadar boş yöneticilerin yönetimde yer alma nedeni de kaliteli isimlerin Beşiktaş tan soğutulmalarıdır. Sonuçta meydan boş olunca, boş kişiler yönetici olurlar.... Konu shawnodese tarafından (27-07-2007 Saat 11:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #122 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #123 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
shawnodese sen ne yaptın ya gerçekler bu kadar ulu orta ap açık söylenmezki ayıp ama ya ![]() ![]() ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #124 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | eee anlaşıldı ben de ciddi ciddi tartışıyoruım hala, herkes ezberden gidiyor. Kimse saf deil herkes görüyor herşeyi de bazıları neyi ne zaman nasıl yapması gerektiğini bilmiyor ayrıldığımız nokta bu galiba.... basit sorulara bile alakasız cevaplar alıyorsam yoruldum artık herkes ayrı telden çalıyor. Anlaşılan ortayı bulayamacağız sabahtan beri bunun için uğraşıyorum ama anlaışlan siz uzlaşmadan deil dediklerinizi ezberletmekten yanasınız onların hepsini biliyorum ve size de karşı değilim ben tamamen farklı bir şey anlatmaya çalışıyorıum ama anlaşılan ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamıyorsunuz, neyse kusura bakmayın boşuna yordum sizi de... | ||
![]() |
![]() | #125 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #127 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimi desteklemeyelim ama madem göndertemeyeceğiz artık kendi haline bırakalım ne yaparlarsa yapsınlar. Biz futbolun sadece futbol olduğu yönlerle biraz ilgilenelim artık. Ben lig başladığında da yanımda oturan seyircinin takımını biraz heyecanla desteklemesini isterim güvensiz ve yönetim yüzünden sinir küpü olmuş bir halde deil. Sinirlerinizi yatıştırın biraz yapacak bişe yok, yönetim serzenişi duymaktan çok takımla ilgili yorum okumayı yeğlerim. Artık yönetim haberlerinden foruma giresim bile gelmiyor... | ||
![]() |
![]() | #128 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bide iş işten geçmeden önce tepki gösterseydiniz demişin.kardeşim senin hayati ruhiyen yerindemi yoksa ortamı germek içinmi bunları söylüyorsun.yazdığın yazıları okudum ama bir anlam bütünlüğü göremedim.bir yerde başka tarz bişey söylüyorsun başka yazıda başka şeyler.sen ne demek istiyorsun bana bi açık şekilde anlat aynen bende cevap vereyim
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |