![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bide iş işten geçmeden önce tepki gösterseydiniz demişin.kardeşim senin hayati ruhiyen yerindemi yoksa ortamı germek içinmi bunları söylüyorsun.yazdığın yazıları okudum ama bir anlam bütünlüğü göremedim.bir yerde başka tarz bişey söylüyorsun başka yazıda başka şeyler.sen ne demek istiyorsun bana bi açık şekilde anlat aynen bende cevap vereyim
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bak dostum anlamadığın yerler olabilir büyük ihtimalle de sorun bendedir çünkü çok uzun yazdım başıyla sonu arasında bağlantı kurmak zor olabilir biraz daldan dala atladım çünkü, sen o yerleri yazarsan ben bi daha anlatmaya çalışırım. | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bak kardeşim bişeyleri bilmeni ispat etmek zorunda değilsin ama bilmiyorsanda biliyorum gibi yazılar yazmıyacaksın.neyse bu konu üstünde fazla durmayalım.şimdi transferde adı geçen hatırladığım isimleri bi yazayım dedim; Navarro,Helguerra,Edmilson,Nihat,Cole,Makalele,Hyy pia,Colin Kazım,Geremi,Vassel,Kroldrup,Cardone,Grella,Boumso ng,Zalayeta, Legrottaglie,Çaçapa,Bostajan Cesar,CesarDelgado,Cousin,Yepes,Rotten,Marchal,Assunçao,Ander son,Gravessen, ,Bonero,Luis Fabiano,Christanval,Maniche,Pellegrini hangi birini aldılar.niye alamadılar. alamıyorlarsa bunu taraftara çıkıp söyliyecekler ama yok biz istemedik falan filan geyiklerinide bırakacaklar
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |