![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | SERGEN'LE DOBRA DOBRA... 25f_write_month(5) Mayıs 2006 12:01 ![]() Tatilini Bodrum’da geçiren Sergen Yalçın Maraton.Com.Tr’ye çok özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’tan gönderilmesinin doğru olmadığını yineleyen Sergen, ‘’Ben gönderilmeyi hak etmedim. Elbette ayrıldığım için çok üzgünüm. Tigana’ya çok kızgın değilim ancak, Tigana 2–3 ay sonra gider biz yine uzun yıllar burada kalırız.’’ Şeklinde konuştu. ‘’Beşiktaş’a mal olmuş birisini böyle gönderilmesi beni üzüyor’’ diyerek sözlerine devam eden Sergen Yalçın Tigana hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, ‘’Tigana’nın aldığı para çok yüksek. Avrupa’da bile teknik direktörlere bu kadar büyük paralar verilmiyor. Böyle yüksek paralar ödeyerek teknik direktör getirmenin hiçbir anlamı yok’’ şekilde konuştu. Galatasaray’la adının anılmasının gerçeği yansıtmadığına değinen Sergen, Adnan Polat’la bir görüşmesinin olmadığını söyledi. Galatasaray’a gitmeyi düşünmediğini dile getiren başarılı orta saha oyuncusu, ‘’Ben Galatasaray’la ilgilenmiyorum, Galatasaray’da benimle.’’ şeklinde konuştu. Sergen Yalçın, basında sık sık aralarının açık olduğu yazılan Tümer’e de destek çıktı. Beşiktaş’la yol ayrımında olan Tümer için, ‘’Ben gittim ama Beşiktaş Tümer’i de kaybederse çok şey kaybetmiş olur.’’ Diyerek yıldız oyuncunun önemini dile getirdi. Sergen, hakkındaki transfer tekliflerine de açıklık getirirken İstanbul içinden de dışından da hatta Amerika’dan bile teklifler geldiğini söyledi. Fenerbahçe’nin bıraktığı Nobre’yi Beşiktaş’ın almasının hiç yakışık almadığını söyleyen Sergen, Cordoba’ya da üzüldüğünü ancak daha iyi bir kalecinin Beşiktaş’a geldiğini dile getirdi. Yıldız oyuncu ayrıca Cordoba’nın artık yaşlandığını da sözlerine ekledi. Son olarak Beşiktaş taraftarına bir mesaj gönderen Sergen Yalçın şunları söyledi: ‘’Hepsini çok seviyorum, Bir gün bir yerde mutlaka buluşacağız.’’
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |