![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mithat mutemelen ben katılamicam, çok zorlicam bakalım. Siz bensiz yapın takımı ve sayıyı gelebilirsem de keyifle izlerim sizi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
|
![]() | #73 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bol gollu olur umarım golleri koyun siteye izleyelim belki forvet sorunumuza care bizden olur
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #75 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Eee artık maçtan sonra yenilen takım çayları ısmarlar değil mi ? Maçı izlemeye bende geliyorum arkadaşlar sanırım gelmek isteyen başka arkadaşlarda olur
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (17-10-2007 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #76 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | ben geliyorum ama izlemeye ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya koca forumda 12 yada 14 kişi bulamıyacakmıyız hadi beyler gelin öğle süper top oynıyanları değil kendi aramızda oynıyacaz bakarsınız bu bir gelenek olurda her hafta yada 15 günde bir yaparız maksat tanışmak dostluk ve spor anlayışı
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #78 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | abi okul olmasa süper olurdu yogun program ya... | ||
![]() |
![]() | #79 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Arkadaşlar Halı saha maçı 21 Ekim pazar Günü Saat 15,00 'da Fulya Beşiktaş idman sahasında oynanacaktır.. Bilgilerinize ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() |
![]() | #80 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Allah kolaylık versin arkadaşlar gecen sene 5 ay uğraşılmıştı galiba olmamıştı inş bu sefer olur bu organizasyon
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |