![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #142 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | çok lazımdı...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #144 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya harbi bu yönetim beni öldürcek kanser etcek verem edecek ya adam gibi tecrübeli düzgün birini alsalardı nerden buldular hey ALLAH'ım ya sabır ver ne sç işledikte bize bu beceriksiz yönetimi verdin
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #146 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ne sakini ya valla verem etcekler bu yönetim oldugu sürece ne ürün ne bilet alasım geliyor içimden bu kadarmı vasıfsız beceriksiz kabiliyetsiz ve dengesi olurlar ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #147 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede abi sakin ol hayırlısı diyelim ne yapalm bunlarıda böle kabul etcez artık | ||
![]() |
![]() | #148 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
hiç umudum yok be abi kim alcak morientes djibrl cisse vs vs vs sence hangisi bnce vs vs vs yani(cole gibi) ya istiyoruz ki beşiktaşımıza yakışsın beşiktaşımızı ilerilere taşısın olmadaı işte geçen sene son dakikalarda 1 kahraman çıkp golü atıyordu öyle öyle şamp. şansımız devam etti ya bu sene hiç sanmıyorum rakiplerimizde ii transferler yaptı kabul etmelyiz ya bizi djbril uçurur aslında aldımı savurur vallaha edu fln ya elimizden bişi de gelmiyor nasıl sesimizi duyuralım yönetime görülen kö kılavuz istemez ya bizde yırtıcı defansı dağıtan kafa hakimiyeti olan bi golcü lazımm.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |