![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #161 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bide bunun üstüne lens ten cousin i getirsinler tadından yenmez dicem ama kendimi kandırmış olacam.1 hafta önce yönetim transfer konusunda çuvallamıştır dedim bi arkadaşımdan yemediğim laf kalmadı.kolot daha neler yumurtlıyacak bakalım.bu kadarda aciz bi politikayla transfer yapılmaz.sokağa atılacak paramız yok dediler amaçları demek bonservis ödemeden herhangi bir futbolcu almakmış. yakında denizlispor bile bizim talip olduğumuz futbolcuları elimizden alacak.ee yuhhh yani
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() |
|
![]() | #162 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence yapılan transferler hiçde kötü değil.Ertuğrul hocanın istediği oyuncular alınıyo.demekki adamın sistem konusunda derin düşünceleri var.tabikide taraftarın büyük bir kısmını memnun etmiyo bu transferler.havaalanı yakan,yıkan taraftarı kısa süreli heyecana sokan transferleri yaptıktan sonra başarısız olmaktansa yerinde ve mantıklı transfer yapıp şu takıma güzel futbol oynatmanın daha önemli olduğu anlaşılıyo ve uygulanıyo yönetim tarafından.umarım iyi futbol oynarız bu sezon. | ||
![]() |
![]() | #163 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #164 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kayseriye adam alınır gibi alınıyomuş.bu adam çok ünlü olmayabilir ama oynadığı lige baktığımızda ve takımlara hiçde yabana atılacak biri deil.lyon da monacoda oynamış bir futbolcu.bence en önemli artısı sağbek olarakta oynayabilmesi toraman zan ikilisini bozmadan bunu sağ beke kor.serdarıda öne çekebiliriz | ||
![]() |
![]() | #165 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
| |||
![]() |
![]() | #166 | |||
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | |||
![]() |
![]() | #167 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hayırlı olsun
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() |
![]() | #169 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gökhan Zandan da, İbrahim Toraman dan da, Baki den de, İbrahim Kaş dan da, Koraydan da, Serdar Kurtuluşlşdanda iyi olduğunu sanmıyorum. En azından +1 ini ybancı kim olacak derdi yaşanmaz. Sırada 6. yabancımız kaldı. Onuda aldık mı iyi iş yaparız. Bence çok çok iyi bir oyuncu bulurlarsa alsınlar diatta gibi birisini alcaklarsa(Bence yanlış transfer, 31 yaşında ve başarısız bir sezon geçirmiş, BEşiktaş a katkı sağlamaz diye düşünüyorum) yada iyi bir genç bulurlasa alsınlar, yoksa devre arası adam almak için araştırmalara şimdiden başlasınlar. Benim anlamadığım, niye satın alma opsiyonlu kiralık oyuncu almaya çalışmadılar. Beğenmezsek göndermeside kolay olur, beğenirsek de bonservis hakkı bizde olurdu. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |