![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sağ kanattan iyi ortalar kesiyor,frikikleri bildiğimiz üzere muhteşem,bence çok süper bir oyuncu değil ama gelsin,yararlı olacaktır.Umarım Berkant gibi olmaz
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tam bir kanat adami degil, hizli degil ve dripling yapamiyor, ama top teknigi cok iyi. Adam gecememesine ragmen cok iyi orta yapiyor ve bir duran top ustasi. Bence gelirse iyi olur, cunku yasi da genc ve kendini gelistirebilir, ama tek sorun kendisinin Galatasaray'li olmasi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | 2.sınıf topcu bizim aili güneşten farkı yok ..alınmasın kesinlikle zaten g.saray forması giymiş gördüm ben bunu g.saraylı ibnenin teki bize gelmesin..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Sadece adını duyduk milli takıma çağrılmıştı milli takımımıza tercih etmemiş hollanda milli takımı seçmişti orada sadece bir maçta oynamış gazetelerden duyduğumuz kadarıyla hollanda milli takımda oynadığı için pişman olmuştu çünkü bir daha çağrılmadı çok iyi ir oyuncu olsa çağırırlardı herhalde bizim 2. sınıf futbolcuya ihtiyacımız bize 1. sıınıf kaliteli futbolcu lazım
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |