![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Anlayin artik, Carew bize YA-RA-MA-ZDI. Adama dogru durust 1 orta yapamadik, sen adami besleyemezsen ondan ne beklersin ki? Yonetim cok iyi is yapti onu satarak, buyuk kar ettik Carew'den...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | iyi kar ettik hakkaten, ailton hamburga ,adem antepe, youla metze gitti .. sizin kar anlayısınız buysa karın bolumleri ortaklara verilmiş bile.. kalan bitek kleberson.. ----> oda karmı zararmı bilinmiyor, parlamaya çalışan ama daima ufacık kalan bir yıldız.. carew 2.8 mlyn € ya geldi romadan(boservis valencia) 1,5 de yıllığına verildi carew'in, ettimi 4.3 mlyn €, kaça satıldı carew 7.8 mlyn€ ya. kaç kaldı klube 3,5 mlyn €... ailton2,9 €,youla1,5 € adem 850 $, kürşat 270 $ , kleberson 3,2 mlyn €.. bide aldıkları maç başı para ve yıllık ücretleri hesaplayın, takıma katkıları % kaç onuda hesaplayın, sonra carew den kar etmişiz.... carew de bedavaya alınmadı .. bunuda bilmeni isterim bjk4ever
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaş kar değil zarar etmiştir her anlamda, en başta böle futbolcuları bize izlettiren yönetim, bu ruhsuzlara küsen taraftar (ki sonuna kadar haklı), basın mensupları, spor yazarları, gönül veren 7 den 70 herkes zarar görmüştür.. yönetimin yönetilişi yalnış herşeyden önce.. balık baştan kokarmış sözünün doğruluğunu tasdik ederim ...
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
Dikkat edersen karin Carew'den edildigini soyledim, diger oyunculardan bahsetmedim. Ayrica maasini karistirmak dogru degil, onun karsiligini sahada aldik nasil olda. Bonservis olarak bakildiginda net 4 milyon euro kar edilimistir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #28 | |||
Bu sene de kanat adami alirlar, forvet olmaz. Iki isi birden yapamiyor yonetim, beyinleri o kadar gelismemis, saygi duymak lazim....
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |