![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #251 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
![]() |
|
![]() | #252 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kartal, Senegalli savunmacı Diatta ile 2 artı 1 yıllık sözleme imzaladı. Diatta, Türkçe olarak "Merhaba Beşiktaş, en büyük Beşiktaş" dedi. *** Diatta'dan hızlı start 2+1 yıllık sözleşme imzaladığı törende sözlerine, 'Merhaba Beşiktaş' şeklinde başlayan Senegallinin gözü Devler Ligi'nde.... Ve Lamine Diatta resmen Kartal... Birçok yıldızı reddeden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın onayıyla daha önce prensip anlaşmasına varılan ve önceki gün İstanbul'a gelen Senegalli stoper, dün resmen Beşiktaşlı oldu. 2 artı 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan 32 yaşındaki Diatta'nın, 40 yıllık Beşiktaşlı EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ Nevzat Demir Tesisleri'ndeki törende sözlerine "Merhaba Beşiktaş. Ben geliyorum. En büyük Beşiktaş" şeklinde başlayan Senegalli oyuncu, "Böyle büyük ve prestijli bir kulübün formasını giyeceğim için çok mutluyum. Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu. "SEZONA HAZIRIM" Farklı bir ülkede olmasına rağmen uyum sorunu yaşayacağını sanmadığını vurgulayan Diatta, sol ayağında kronik bir sakatlığı olduğu yolundaki iddialara ise şu yanıtı verdi: "Gerçek olan kontrollerin sonucudur. Kontrolden geçtim ve en ufak sorunum yok. Bordeaux ile idmana çıkıyordum. O nedenle sezona hazırım."
__________________ ..Not Found.. | ||
![]() |
![]() | #254 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Adam sırf dudaktan ibaret ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |