![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım başarılı oluruz arkadaşlar millet biraz soğuk davranıyo sanki yada bana dokunmayan yılan hesabımı yapıyor anlamadım
__________________ . | ||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
Guest
| Ben varım arkadaşım eger maça gelirsem seve seve beşiktaşlılarla maçın zevkinin çıkarıp Türkiyenin bölünmezliğini gösterebilirim... Bu bölünmezliği göstermenin en güzel yanlarından biri de futbol sahasıdır, çok güzel bir davranış gerçekten teşekkürler, bu çağrı için... hatta sadece bu olay için maça gelirim... bi fenerbahçeli arkadaşın yapmış olduğu yorum. | ||
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bi avrupa maçında 3 büyüklerin hepsinin de kendi formalarıyla stadı doldurduğunu, oynayan takımı hep birlikte yürekten desteklerken görmek ne güzel olurdu.İnsan olanın tüyleri diken diken olur, gözleri yaşarır ya. Böyle büyük bi organizasyon düzenlenemez mi taraftar liderlerinin öncülüğünde? Alen istese bu işi kesin başarır.Çok da iyi eder. | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaslar ben bugun fb taraftar forumuna uye oldum ve orda bu konuyu dile getirdimm..Bakın onarın verdikleri tepkiler şoylee: --süper bir şey yaaa ![]() ![]() --ben bunu tanıdıgım herkese yayıcam inşallah uygularız arkadaşım.
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #46 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben onların bu sozleri soylerken samimi olduklarını dusunmek istiorumm..Arkadaslar ulkemizdeki bazı ters giden şeyleri duzeltebilmemiz için harika bir fırsatt buu..Bence degerlendirelimm bunu...
![]() |
![]() | #47 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | arkadaslar bakın bu olaya biraz inanalım yaa..Şu anda ulkemizde futbol en gozde sporların başında gelio...Tum ulke futbolla yatıp futbolla kalkıo..Biz futbolu kullanarak sesimizin ulasamadıgı ya da biziduymak istemeyenlere sesimizi duyurabiliriz..Ama bunun için destege ihtiyacımız war..Lutfen duyarlı olalım..Gslilere laf attık vurdumduymaz die ama biz onlardan daha vurdumduymazca davranıoruz galibaa..
![]() |
![]() | #49 | ||
Guest
| Cevap: Lutfen Duyarlı Olalım Arkadaslarr...Onemlii!!! Tamam Maçda olay çıkar Dediniz O Zaman O Liverpolda Açilan Bayraği Omuzlrda Hepbirlikte Taşimayi Kabul Ediyormusunuz???? dedikk ve cevap şu şekilde Cevap: Lutfen Duyarlı Olalım Arkadaslarr...Onemlii!!! eyvallah kardesim __________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |