![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaşlar sergeni seviyoruz ama gercekleride görmemiz lazım sergen yaşlandı ve takıma ayak uyduramıyo hangi teknik direktör istemez iyi futbolcuyu kendine faydalı olacak birini ama faydasından cok zararı oluyosa iastemez tabi sergen durarak oynuyo ve koşan calışan futbolculara kötu örnek oluyodu bence dogru olanı yaptı tigana sergeni seviyorum ama beşiktaşımı daha cok seviyorum | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tribertia Ya Sonuna Kadar Katiliyorum Sergenin Artik Dini Imani Para Olmuş Arkadaşlar Böyle Futbolcunun 103 Yillik Bjk De Işi Olmaz Yapmayin Allah Aşkina Duygusal Davranmayin Tamam Bende Biliyorum Sergenin Adi Yetiyo Ama Oda Zamaninda Bizi çok Satip Gitti Trabzona Gs Ye Fb Ye Gitti Gerçek Beşiktaşli Olsaydi Bu Klüplerde Oynamazdi He Allah Var Bize Karşi Bi Tane Golü Yok Her Maça Pankart Gönderdi Ama Sergenden Geçti Artik Beyler Yapmayin Frikik Kullandikdan Sonra Sevinirken Sakatlaniyo Adam Tigana Hakli Takimi Gençleştirip Geleceğe Yatirim Yapmak Istiyo Koşan Pres Yapan Futbol Keyfi Veren Bi Takim Yaratmak Sitiyo Sonuna Kadar Tigananin Arkasinda Durup Destek Olmaliyi Z Almak Istediği Futbolcular Genç Ve Kalite.daha Ne Sergenler çikacak Bu Takimdan
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Para Önemlİde O YÜzdenmİ BoŞ Mukaweleye İmza Atarim Dedİ GeÇtİĞİmİz Sezon BaŞinda??sergen Atlarindan O Kadar Para Kazanio Kİ BeŞİktaŞdan AlacaĞi Paranin Onun İÇİn Bİ Önemİ OlduĞunu Sanmiorum,fenere Gİttİ Ewet Fenerbahcelİyİm Dedİ,bunu Hangİ Futbolcu Yapmioo??profesyonellİk Gerektİrİyor Maalesef Yaptiklari İŞ.
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sergen iyi futbolcudur zamanında elinden gelenide fazlasıyla yapmıştır beşiştaş için ama şunu unutmamak lazım bi adama takımı emanet ediyosanız ve ondan başarı bekliyorsanız onun kurallarına göre oynamalısınız oyunu yani bu hep böyledir tamam diyelim sergen gitmedi o zaman huzursuzluk olur sergen oynamayınca niye sergen gibi bi yıldızın varken oynatmıyosun oynayınca ve kötü oynayınca bu sefer karşı taraf niye sergen gibi işi bitmiş bi adamı oynatıyosun diye tiganayı yıpratır ve bu böyle devam eder bu iş hayatında da böyle yani şimdi işin ehline veriyosun işi ve hiç haddin olmayarak onu şöle yaparsan daha iyi olur usta diye adama akıl veriyosun şunu çok iyi bilyorumki sergenin gitmesini istemeyenlerin çoğu ondan önümüzdeki sezon çok şey bekledikleri için deyil duygusal oldukları için böyle istiyolar banada sorsalar bende duygusal olarak giysin 10 numarasını otursun kulübede hiç bişey yapmasın derim ama mantıken bu hiç ama hiç doğru bişey deyil sergeni her beşiktaşlı sever ve onu herkes beşiktaşlı sergen diye tanır ve bu hep böyle kalacaktır
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adamın 5 dakika sahada gezinmesi yeter beeee... Sahada boş boş dolaşması bile rakibin 2 adamını eksiltiyor... Olur olmadık yerden çıkıyor 1 kroşe, 2 aparkat pas ve gooolllllll... Ötesi yok Sergenim... Senin gibileri zor gelir bu dünyaya... Süper Star SERGEN... Unutulmazsın baba....
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! Konu havali_cocuk tarafından (26-05-2006 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sergene üzüldüm ama o da zamanında beşiktaşı satmıştı
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR SERGEN BEŞİKTAŞ'I VE TARAFTARI SEVSEYDİ KENDİNE ÇOK İYİ BAKAR ANTREMANLARI KAÇIRMAZDI,BENCE BU İŞİN DÖNÜŞÜ YOK YÖNETİM TARAFTAR ZORLAMASIYLA SERGENİ TAKIMDA BIRAKSA TİGANA İSTİFA EDER.TARAFTARIN VAZGEÇEMEDİĞİ SERGEN GÖRECEKSİNİZ DAHA ÖNCE YAPTIĞI GİBİ BU CAMİADAN 10 DAKİKADA VAZGEÇECEK VE CANI PAHASINA SERGENİ DESTEKLEYENLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYACAKLAR,ONUN İÇİN SERGENE VEFAMIZI GÖSTERELİM AMA BUNU KULÜBE ZARAR VEREREK DEĞİL SERGEN YARIN FUTBOLU BIRAKIR AMA BU KULÜB KALICI ,YİNE BANA SERGEN DÜŞMANI DİYENLER OLACAK HAYIR BENDE SERGENİ HER BEŞİKTAŞ'LI GİBİ SEVİYORUM AMA YATIP ÇEKİRDEK YİYEN DEĞİL 100 . YILDAKİ GS MAÇINDAKİ SERGENİ SEVİYORUM,AMA O GÜNLER ÇOK GERİDE KALDI...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya arkadaşımm neden böle düşünüosun sergen idmana çıkmasa ne olurr,gene gelio babalar gibi oynuyo yaaa,hem duygu sömürüsünede hiç ihtiyacı yok,sergen istesin avrupada çok ii takımlarda oynar salakmı bu adam beşiktaşı bağrına bassın,wazgeçecek olsaydı böyle dawranmazdı,sergen beşiktaşı bırakmadı,beşiktaş maalesef sergenimizi bıraktı...
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |