![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
ya rahatım der tabii biz onun bu halinden şikateçi değiliz ki,alan memnun satan memnun,3 maç söylememede gerek yokki,fener maçında ve büyük maçlarda oynasın yetio zatenn..29 sayı farkıda tek kişiye bağlıosun,o takım 1 kişi ile çıkmıo sahaya,sen geri kalan 10 adamı unutosun sanırım..
__________________ Bazı ölümler uzun, Bütün hayatlar ÇARŞI'ymış!!!! | |||
![]() |
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ligin ilk yarısındaki ; Samsunspor ve Ankaragücü maçları Ligin ikinci yarısındaki ; Ezikspor maçı
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya sergenı kotuleyen yoktur elbet ama besiktasa antremanlarda yatan oyunce lazım deil madem besiktası sevior o zaman cıkıcam antremana formasını ıslatacak yazık deilmi otekı futbolculara sergen bu sene adından dolayı olusan marka kredisini bitirdi artık bu gunden itibaren katkı yapacagını sanmıyorum sergen seni unutmayacagız hakkında hayırlısı olur insallah
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |