![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dedim ya arkadaşlar kaç maçta oynadı 2 veya 3 sadece ezik maçlarıda diğerleride öyleydi sergende buna dahil resmen yattılar eğer o ezik maçlarındaki ruhla çıksalardı bütün maçlara namağlup tekrar şampiyon olmuştuk
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş Taraftarina Burasi Alayina Gider Bu Hayat Elbet Bir Gün Biter Diye Tezahurat Yaptiriyodun.be ******** Halsiyetsiz Karaktersiz. 1-nasil Küfür Ettiğin Takimin Formasini Giyeceksin??? 2-inönü Stadina Hangi Yüzle çikacaksin O Taraftarin Karşisina?hani Her Golden Sonra Elini Kalbine Koyup Sizi Seviyorum Gösterisi Yapan Sen. Unutma ******** Seni Bugünelre Beşiktaş Getirdi.ve Sen Ekmeğini Yediğin Seni Her Zaman Kollayan Büyük Bir Camiayi Ve Taraftari Kaybettin.sen Bir Baba Hakki Gibi Sabri Dino Gibi Beşiktaşin şanli Tarihinde Anilmaycaksin,100 Ncü Yil Formasinda Ismin Olmayacak.sen Beşiktaş Tarihinde Kara Bi Leke Olarak Kalicaksin.hadi Yolun Açik Olsun Ezik
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |