![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #221 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence artık bu adamın isminin beşiktaşforumdan tamamen silinmesi lazım. baksanıza bir anda ezikbahçeli oldu. yorum yazarak boşuna vaktimizi harcamayalım demi ama kendi düşen ağlamaz | ||
![]() |
|
![]() | #222 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
sevgili moderatör arkadaşlar lütfen artık bu adam hakkında yorum yapmaya bile gerek bence değilmi siz ne dersiniz | ||
![]() |
![]() | #228 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #229 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim Eziklerle Işimiz Olmazzz Sertgende Fenere Gitti Ama Tümer Daha Dün Ne Açiklamalar Yapti Ben Türkiyede Bjkden Başka Takimdan Oynamam Demişti Bidaha Bjk Nin Kafini Agzina Almasin Ben Bjklilere Hakkimi Hellat Ettim Diyor Ama Bunu Iyi Bilsinki Hiç Bir Bjkli Ona Hakkini Etmeyecektir Bu Kadar Insafsiz Ve Ruhsuz Olunmazzzz | ||
![]() |
![]() | #230 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan Tümer, Fenerbahçe TV'ye çıktı.. "Beşiktaş'a hakkımı helal ettim, onlar da etsin" diyen Tümer en büyük Fenerbahçeliden daha çok mücadele edeceğini söyledi.. internetspor.net | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |