![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | sana oyle cok sey soyluyorum ki icimde buralara sigmaz ... ama goreceksin gittiiiIT takimdan dislanip once yedekte oturup sonra samsuna geri doneceksin AMA once askerlik icin Manisaya CUNKU SEN KOMPLEKLISIN KENDINI ON PLANA CIKARMAK ADINA BUTUN DERBI MACLARINDA VARSIN SONRA KAYIPLARDA SERGEN SENDEN COK BAHSEDILIYO DIYEE SERGEN I KALDIRAMADIN ITT tigin takimda da ALEX I cekemeyip kapris yapacaksin HERKES BU YAZIMI BIR KENARA NOT ALSIN GORECEKSINIZ 01/01.2007 DE YEDEK KULUBESINDE ZAFER BILYOL LA MUHABBET EDERKEN GORECEGIZ ONLARII.... | ||
![]() |
|
![]() | #232 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bence silmek yerine hepsini bi topicde toplasak daha iyi olur. Ve yeni Tümör_Topicleri de acilmasin ve onun hakkinda da hic konusulmasin. Bence onun yaptigi serefsizlik hakkinda daha fazla konusursak ezikleri sevindirmis olucaz. Onlarin amaci zaten bu transferle bizleri kizdirmak. Buna izin vermeyelim. | ||
![]() |
![]() | #235 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Gitti ama. İşte böyle bi ********miş. Biz nasıl inanmışız delikanlı demişiz asla fenere gitmez demişiz ama o ******** napmış. Para için kendini satmış. Ama bu kadar adamın ahını almak kolay değil. Fenere giden hangi Beşiktaşlı futbolcu mutlu olmuş sorarım size. Bigün yine düşecek kucağımıza adi. | |||
![]() |
![]() | #237 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #240 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya bırakın hersey aynı kalsın arkadaslar allah askına aranızda su adam gıttı dıe uzulen warmı?? butun fenerlıler aradı bgn tumerı aldık dıe dedım hayırlı olsun bı ınsan para ıcın kufur ettıgı takıma gıdıosa burda tartısılcak bısıde yoktur bnce tumerı ztn sewmezdım artık febelı oldu nefret edıorum herkese ii aksamlar ....
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |